SNABBFAKTA
ADRESS
Lofsens fjällby 13, 1/4 del, andel 4, Grön
BOSTADSTYP
Fritidshus
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
63 + 0 kvm
BYGGÅR
1979-1980
STARTPRIS
250 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
300 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

Huset

Huset har ett bra läge med ostörd altansidan som är skön när solen ligger på. Lofsens Fjällby har ett bra läge och ligger mycket nära Lofsdalens skidanläggning med skidlift och skidspår. Stugan ligger nära skidbacken. Från stugan glider du enkelt ner till liftstationen.

ALLA BILDER
"Det är här i storstugan som vi oftast samlas"

Storstuga

Trivsam storstuga med öppen planlösning i anslutning till kök. Här finns gott om plats för social samvaro som TV-tittande och umgänge. Här får det plats med både rymlig soffgrupp, soffbord, tv-bänk och matplats för 4-6 personer. Bardisk som skiljer köksdelen med matplatsen. Braskamin. Utgång till altanen med tak. Ljust trälikande golv och träpanel på väggarna och tak.

ALLA BILDER
"Alla bekvämligheter finns"

Köket

Arbetskök med bardisk. Öppen planlösning mellan matplats och storstuga. Fönster ut mot naturen i 2 vädersteck. Skåpluckor i furu, kakel ovan diskbänk och arbetsbänk, laminatbänkskivor och diskbänk. Kyl/frys, spis/ugn, köksfläkt och diskmaskin. Köket är välutrustat med porslin och husgeråd. Matplats i anslutning till köksdelen med furumöbler. Även här träliknande golv och träpanel på väggarna och tak.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Stora sovrummet får plats med en dubbelsäng. Här finns träpanel på väggarna och golvet träliknade golv precis som sovrum 2 och 3.

ALLA BILDER

Sovrum 2 och 3

Sovrummen har våningssängar. Väggarna i sovrummen har träpanel precis som sovrum 1.

ALLA BILDER

Entré

Entrén leder in till hall med hatthylla. I anslutning till hallen finns dörr till förråd.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet har våtrumsmatta och våtrumstapet. Handfat med underskåp, överskåp och wc. Duschhörna. Sist men inte minst finns också en bastu för sköna stunder efter en tur på fjället.

ALLA BILDER
"När solen ligger på är det jätteskönt"

Altan

Från vardagsrummet kommer man ut till altanen som har tak till nock. Altanen har ett bra läge.

ALLA BILDER

Området

Lofsdalen byn erbjuder livsmedelsaffär, skiduthyrning, restauranger mm. För de som vill vila skidorna men ändå vara aktiv går det bra att spela padel i den nya padelhallen.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Visste du att...?
  Lofsdalen blev en av Härjedalens första byar. Namnet Lapsadall står skrivet i ett köpebrev från 1426. Byns namn kan ha uppkommit genom ån "Lafsa".
  Härjedalen har fått sitt namn av Härjån, i vars dalgång de tidigaste bosättningarna ägde rum.
  Hemsidan är, www.lofsensfjallby.se.
  Det är möjligt att hyra ut huset när du inte har tid att vara där.
  Kabel-TV och bredband finns.
  Huset är ett allergihus, pälsdjur tillåts ej.
  Bäddar, 6.
  Avser 1/4 del, andel nr 4, Grön.
  Veckoschema är rullande, se bilaga.
  Antal veckor: ca 13 veckor per år.
  Taket är nyligen bytt.
  Stugan är uppbokad i ägarportalen enligt följande:

  Ägande:
  Husen i Lofsens Fjällby ägs av privatpersoner och till en viss del av företag och organisationer, vilka förfogar över andelar från 4 veckor upp till 13 veckor. Antalet andelsägare i hela Lofsens Fjällby är för närvarande drygt 750 st.
  Andelsägarna äger huset tillsammans och disponerar över sina respektive andelsveckor enligt andelsscheman där veckornas fördelning ändras löpande varje år.

  Förvaltning:
  Lofsens Fjällby förvaltas av en stugförening, där alla andelsägare är medlemmar. Föreningen ansvarar genom en vald styrelse för löpande reparationer och underhåll av stugor och stugområde.
  Förhållande mellan andelsägare och stugförening gällande ansvar i olika frågor regleras i samägandeavtal samt samverkansavtal.

  Kostnader:
  Samtliga kostnader för stugornas och stugområdets drift och förvaltning d.v.s. kostnaderna för förvaltning av vägar och parkeringsplatser, grönytor, kabel-TV, WiFi, reception och försäkringar etc delas mellan andelsägarna i förhållande till antal andelsveckor man äger och storleken på stuga.

  Eget ansvar:
  Andelsägarna har tillsammans med övriga ägare i det enskilda huset ett eget underhållsansvar som innebär följande:
  Inre stugmiljö:
  Rörliga inventarier: möblemang, textilier (exkl sängkläder), inredning.

  Yttre stugmiljö:
  Arbetsinsats, antingen eget arbete eller betalning för hantverkare.

  Städning:
  Löpande städning under året.

  Om man mot förmodan skulle vara lite trött på skidåkningen på vintern eller vandringen på sommaren så kan man spela padel i nya, Lofsdalens Padelhall. Den har totalt 5 banor varav 2 singelbanor och 3 dubbelbanor.
Jonas Westberg