Säljare, Champinjonvägen 3

En obekväm situation att sälja sitt hem, från första mötet med Gunilla på Westhem och genom hela processen till pengarna på kontot. Måste erkänna att detta inte går att göra bättre än den upplevelsen vi fick.

Gunilla är en lyhörd passionerad mäklare som jag inte trodde fanns, inget är jobbigt för henne. Kan inte annat än att rekommendera dem starkt, har svårt att tro att det finns sådana eldsjälar i mäklarbranschen.

Tack!

Champinjonvägen 3
Fam Lauri

Säljare, Kremlavägen 10

Från första stund så har Gunilla och kollegor visat stort engagemang och gett oss allt stöd och värdefulla tips inför vår försäljning. Vi har känt oss trygga och informerade längs hela resan. Gunilla har verkligen varit närvarande och tillgänglig under hela processen! Våra varmaste rekommendationer till detta fantastiska gäng som står bakom Westhem!

Kremlavägen 10
Med vänliga hälsningar Sandra Tapper

Säljare, Tegnérgatan 3

När Gunilla klev innanför dörren var valet av mäklare givet. Sällan har vi mött sådan kompetens och vänlighet.

Tegnérgatan 10
/Mikaela och Joakim

Säljare, Torpvägen 6A/köpare Kremlav 10

”När vi köpte vårt hus genom Gunilla fick vi genast stort förtroende för henne. Vi kände oss alltid sedda och att hon månade om oss redan som budgivare och senare som köpare.  Därför kändes det även som ett självklart val att anlita Gunilla och Westhem som mäklare när det snabbt blev dags att sälja vårt dåvarande hus. Snabb service, stylisten kom redan efter några dagar och fotografering strax efter. Vi är superimponerad över det jobb stylisten och fotografen gjorde med huset. Både Gunilla och hennes samarbetspartner är professionella och helt underbara. Jag skulle rekommendera Westhem till alla jag känner!

Torpvägen 6A/köpare Kremlav 10
Säljare, Caroline och Andreas”

Säljare, Sjömärkesgatan 10B

”Gunilla Hedman och hennes team har ett genuint engagemang i sitt uppdrag med kvalitet i varje del. ”

Sjömärkesgatan 10B

Säljare på Sjömärkesgatan 10B

Säljare, Irstagatan 6

Det var när vi läste reportaget i VLT om en ”Ny mäklarbyrå” som vi föll för Gunilla Hedmans säljfilosofi.
Hon är en lika proffsig och ödmjuk person som det framstod i reportaget.
En mycket välformulerad beskrivning av vårt radhus blev också ett plus.
Vi kan med det varmaste rekommendera Westhem som mäklarfirma.

Irstagatan 6
Säljare, J-G och Ulla

Säljare, Tulpangatan 30

Professionellt och trevligt bemötande och ett stöd genom hela säljprocessen. Fantastiskt fina bilder och genomarbetat prospekt. Kan verkligen rekommendera Gunilla på Westhem.

Tulpnagatan 30
Säljare