Säljare, Sjöjungfrugatan 3B

”Gunilla är en oerhört kompetent mäklare som med stort engagemang och tydlig detaljkunskap gör så att du som både köpare och säljare känner dig trygg.i bostadsaffären. Hon är den bästa mäklare vi anlitat någonsin. Tack, du överträffade våra förväntningar, igen ! Tack också till den oerhört skickliga fotografen med sinne för detaljer han med !”

Säljare på Sjöjungfrugatan 3B

Säljare, Färnebogatan 4B

”Lugn och trevlig. Inkännande. Enkel att ha kontakt med. Smidig affär. Rekommenderar starkt!”

Säljare på Färnebogatan 4B

Säljare, Profilgatan 3

”Skulle rekommendera Gunilla till alla som ska sälja sin bostad. Så fantastiskt gullig och aldrig mött någon så engagerad. La ner otroligt mycket tid och gjorde allt och lite till. ”

Säljare på Profilgatan 3

Säljare, Välljärnsgatan 486

”Mycket bra jobbat av Jonas och jag kommer anlita honom igen vid behov”

Säljare på Välljärnsgatan 486

Säljare, Norgegatan 8

”Kan varmt rekommendera Gunilla som mäklare. Proffsig och med stort engagemang i sin försäljning.”

Säljare på Norgegatan 8

Säljare, Björnövägen 34B

”Vi kände oss trygga genom hela affären. Gunilla har god teknisk kunskap och kännedom om fastigheter. Vi uppskattade hennes professionalitet, lugn och arbetsstruktur.”

Säljare på Björnövägen 34B

Säljare, Munktorps-Ekeby 16
”Gunilla är den bästa mäklaren jag arbetat med.””
Säljare på Munktorps-Ekeby 16
Säljare, Sandatorpsstigen 8

”Mycket trevlig och kunnig mäklare, som visar genuint intresse för fastigheten. Lyhörd med bra idéer och som inte stressar fram en försäljning. Kan varmt rekommendera Jonas på Westhem”

Säljare på Sandatorpsstigen 8

Säljare, Bronsnålsgatan 23
”Jag och min man är supernöjda med val av Mäklare ! Gunilla är mycket kunnig , trovärdig, professionell och lätt att ha att göra med . Hon skapar trygghet för både köpare och säljare genom hela bostadsaffären. Jag rekommenderar henne starkt !!! ”
Säljare på Bronsnålsgatan 23
Säljare, Nicksborgsvägen 6D
”Gunilla var superduktig! Var tydlig, ödmjuk, noggrann, lyhörd och extremt lätt att tycka om. Jag är jättenöjd och kommer använda Gunilla om jag behöver sälja nått boende längre fram. ”
Säljare på Nicksborgsvägen 6D
Säljare, Linnégatan 6

Jonas är en mycket bra och engagerad mäklare med ett starkt team genom Westhem mäklarbyrå bakom sig som professionell fotograf och stylist. Speciellt samarbetet mellan dessa tre lyfte lägenheten till något mer och hjälpte till att skapa intresse för den i tuff konkurrens av liknande lägenheter till salu samtidigt.

Säljare på Linnégatan 6

Säljare, Lidmansvägen 7

”Gunilla är närvarande och lyhörd. Snabb i kommunikationen. Egen inrikting på presentation av objektet med proffsig film. ”

Säljare på Lidmansvägen 7

Säljare, Genuagatan 8

”Sålt bostad med Jonas två gånger – han är en fantastisk mäklare på alla sätt och vis.”

säljare på Genuagatan 8

Säljare, Nicksborgsvägen 8C

”Tack bästa Gunilla & Westhem för ditt engagemang och proffsighet. Kan varmt rekommendera Westhem. ”

säljare på Nicksborgsvägen 8C

Säljare, Skepparvägen 14

”Gunilla är en väldigt duktig mäklare som jag varmt kan rekommendera. Hon är kompetent, lyhörd samt alltid anträffbar . Hon är generös med visningstider både helg samt vardag . Jag vill även passa på att tacka Karin Stylist som är väldigt kunnig samt Stefan som tog proffsiga bilder . Tack alla i Teamet för en ”Heroisk Insats” Keep it up, ni är bäst.
Mvh Mats Danielsson,

säljare på Skepparvägen 14

Säljare, Sevallagatan 5A

”Är otroligt nöjd med Westhem och Jonas Westberg är utan tvekan en av de mest engagerade, genuina och kompetenta mäklare jag har träffat. Rekommenderar varmt!”

Säljare på Sevallagatan 5A

Säljare, Vargbogatan 4

Gunilla var jättebra på alla sätt! Kunnig, lyhörd, saklig, lätt att få tag på, trevlig och engagerad, ser inte problem utan lösningar. Rekommenderas varmt!”

Säljare på Vargbogatan 4

Säljare, Champinjonvägen 3

En obekväm situation att sälja sitt hem, från första mötet med Gunilla på Westhem och genom hela processen till pengarna på kontot. Måste erkänna att detta inte går att göra bättre än den upplevelsen vi fick.

Gunilla är en lyhörd passionerad mäklare som jag inte trodde fanns, inget är jobbigt för henne. Kan inte annat än att rekommendera dem starkt, har svårt att tro att det finns sådana eldsjälar i mäklarbranschen.

Tack!

Champinjonvägen 3
Fam Lauri

Säljare, Vetterslundsgatan 44

”Erfarenheten och den professionella attityden vinner! Kände mig helt trygg med Jonas. Dessutom lätt att få tag i och återkopplar alltid. ”

Säljare på Vetterslundsgatan 44

Säljare, Torpvägen 6A/köpare Kremlav 10

”När vi köpte vårt hus genom Gunilla fick vi genast stort förtroende för henne. Vi kände oss alltid sedda och att hon månade om oss redan som budgivare och senare som köpare. Därför kändes det även som ett självklart val att anlita Gunilla och Westhem som mäklare när det snabbt blev dags att sälja vårt dåvarande hus. Snabb service, stylisten kom redan efter några dagar och fotografering strax efter. Vi är superimponerad över det jobb stylisten och fotografen gjorde med huset. Både Gunilla och hennes samarbetspartner är professionella och helt underbara. Jag skulle rekommendera Westhem till alla jag känner!

Torpvägen 6A/köpare Kremlav 10
Säljare, Caroline och Andreas”

Mäklare Västerås
Säljare, Kremlavägen 10

Från första stund så har Gunilla och kollegor visat stort engagemang och gett oss allt stöd och värdefulla tips inför vår försäljning. Vi har känt oss trygga och informerade längs hela resan. Gunilla har verkligen varit närvarande och tillgänglig under hela processen! Våra varmaste rekommendationer till detta fantastiska gäng som står bakom Westhem!

Kremlavägen 10
Med vänliga hälsningar Sandra Tapper

Säljare, Domkyrkoesplanaden 7B

”Gunilla va engagerad, personlig & professionell. Hon hade en personlig stil i sitt sätt att ta sig an och presentera objektet vilket jag uppfattar lyfte fram lägenhetens personliga karaktär på ett mycket fint sätt. Upplever att vi hade ett mycket gott samarbete under hela processen. ”

Säljare på Domkyrkoesplanaden 7B

Säljare, Isbergsvägen 14

Vi bokade in 3 fastighetsmäklare när vi stod inför beslutet att sälja vårt hus.
Som tredje mäklare kom Gunilla Hedman.
När vi summerade all information från de tre mäklarna så stod det helt klart att uppdraget går till Westhem och Gunilla Hedman. Hennes vision om objektet överträffade våra förväntningar totalt.
Den information vi hela tiden fick uppdaterat för oss var fantastisk.
Resultatet efter först dagen på Hemmet blev att första kund på villan la ett bud före visning som vi inte kunde tacka nej till. Huset blev sålt på 3 dagar.
Tack vare den fina uppläggningen på Hemnet hörde ett filmteam av sig och ville använda vårt hus som det presenterats på Hemnet för en filminspelning som kommer på tv med en känd landslagsspelare i fotboll i huvudrollen.
Vi kan varmt rekommendera Westhem och Gunilla Hedman när det gäller husmäklare.
Mvh.
Sune o Birgit Lindberg
Västerås

Isbergsvägen 14

Säljare, Lovisebergsvägen 2B

”Jonas är väldigt engagerad och sakkunnig, som tar sina klienter på största allvar. Han ger det lila extra både av sin tid och kunnande.
5 Stjärnor från oss. ”

Säljare på Lovisebergsvägen 2B

Säljare, Spikverksgatan 30

”Tack för utomordentligt proffsigt jobb du har utfört, Jonas. Kan inte säga mer om att du/ni är bäst. Fortsatt god lycka med all försäljning. ”

Säljare på Spikverksgatan 30

Säljare, Färnebogatan 6B

”Gunilla är bästa mäklaren i stan ”

Säljare på Färnebogatan 6B

Säljare, Rekylgatan 4

”Jonas visade toppklass hela vägen”

Säljare på Rekylgatan 4

Säljare, Isbergsvägen 3

”Valet av mäklare blev på en gång enkelt när vi träffade Gunilla Hedman från företaget Westhem. Hennes trevliga bemötande, övertygande presentation av sin bakgrund och försäljningsupplägg avgjorde.
Gunilla med sitt professionella team har genomfört sitt uppdrag till vår fulla belåtenhet och vi kan med nöje rekommendera henne.
Säljare / Solveig och Karsten Berg”

Säljare på Isbergsvägen 3

Säljare, Dragverksgatan 39

”Jonas har varit helt fantastisk under hela processen. En lika trygg mäklare är svårt att hitta och vi ångrar aldrig att vi en gång anlita honom som förmedlare av vår bostadsrätt. Vi kommer absolut tillbaka när vi ska sälja något. Återigen, Tack för allt. ”

säljare på Dragverksgatan 39

Säljare, Tegnérgatan 3

När Gunilla klev innanför dörren var valet av mäklare givet. Sällan har vi mött sådan kompetens och vänlighet.

Tegnérgatan 10
Mikaela och Joakim

Säljare, Ringduvegatan 93

”Jonas gav tydlig information, var lätt att få tag i om fråga uppstod under tiden. God kommunikation hela vägen.”

Säljare på Ringduvegatan 93

Säljare, Sjömärkesgatan 10B

”Gunilla Hedman och hennes team har ett genuint engagemang i sitt uppdrag med kvalitet i varje del. ”

Sjömärkesgatan 10B
Säljare på Sjömärkesgatan 10B

Säljare, Irstagatan 6

Det var när vi läste reportaget i VLT om en ”Ny mäklarbyrå” som vi föll för Gunilla Hedmans säljfilosofi.
Hon är en lika proffsig och ödmjuk person som det framstod i reportaget.
En mycket välformulerad beskrivning av vårt radhus blev också ett plus.
Vi kan med det varmaste rekommendera Westhem som mäklarfirma.

Irstagatan 6
Säljare, J-G och Ulla

Säljare, Tulpangatan 30

Professionellt och trevligt bemötande och ett stöd genom hela säljprocessen. Fantastiskt fina bilder och genomarbetat prospekt. Kan verkligen rekommendera Gunilla på Westhem.

Tulpangatan 30
Säljare