• Om Westhem

  • Om Westhem

Idéer och visioner

På Westhem vill vi utmana den traditionella mäklarbranschen. Vi kände att det behövdes en personlig, engagerad och nytänkande mäklarfirma som alltid sätter dig och ditt hem i fokus. Efter många år i branschen förverkligade vi drömmen 2020.

Med mer tid i varje uppdrag får vi bättre möjlighet att visa upp din bostad från sin bästa sida, och vara din trygga hand genom hela försäljningen. Vi är övertygade om att kvalitet framför kvantitet ger bättre slutresultat och leder till långsiktighet. Tillsammans med ett handplockat och kreativt team skräddarsyr vi varje försäljning.

Teamet

Gunilla Hedman
Fastighetsmäklare/Cert Nyprod

Kvalitet och kommunikation är Gunillas ledord. Hon tänker gärna utanför ramarna för att hitta det som är unikt med varje bostad, och med 18 års yrkeserfarenhet är du som kund trygg i hennes händer.

gunilla@westhemfast.se

0735-123 155

Jonas Westberg
Fastighetsmäklare

Rutinerad mäklare med många år i branchen. Jonas kunskap är kundernas trygghet. Han genomför varje bostadsaffär med nämnvärd tillgänglighet.

jonas@westhemfast.se

070-777 20 96

Lisa Andersson
Fastighetsmäklare/Cert Nyprod

Varje affär är en möjlighet för Lisa att visa sitt engagemang och driv för att uppnå bästa resultat för dig. Med erfarenhet och en stark lokalkännedom är hon en pålitlig partner genom hela processen.

lisa@westhemfast.se

072-456 00 98

Stefan Strindberg
Fotograf/samarbetspartner

”Mitt mål är att fånga det unika i varje hem och skapa magi.” Stefan är kreativ, noggrann och har en sällan skådad yrkesstolthet.

info@westhemfast.se

Per Björkholm
Copywriter/samarbetspartner

Copywriter med egen skrivbyrå. Per hjälper våra säljare att sticka ut redan på första raden.

info@westhemfast.se

Peter Hedman
Marknad och drönarpilot

Marknadsansvarig med koll på mediabruset och på drönarflygningar.

info@westhemfast.se

Johan Ander
VoiceOver/samarbetspartner

Vår alldeles egna VoiceOver-talang Johan skapar starka budskap åt Westhem. Med Ölands vackra natur som backdrop vaggas vi sakta in i Johans trygga, varma röst.

info@westhemfast.se