• Sälj och köp med oss

  • Sälj och köp med oss

Sälja

Kunskap, erfarenhet och mänsklighet är ledord för oss.

På Westhem lägger vi mycket engagemang i varje enskild affär, därför blir du och ditt hem aldrig en i mängden.

Att upplevelsen av just din bostad ska bli så bra som möjligt lägger vi stor vikt vid, och vi jobbar i team med erfarna och duktiga stylister och fotografer.

Vi avsätter alltid gott om tid till våra visningar. Vår erfarenhet är att välinformerade spekulanter känner sig tryggare att lägga bud, vilket resulterar i nöjda kunder och högre slutpriser.

När det är dags att skriva kontrakt vill vi att du ska känna dig trygg med att ditt hem presenterades på absolut bästa sätt. Mer tid till kunderna ökar möjligheten till en lyckad bostadsförsäljning.

Köpa

De flesta hem vi förmedlar presenteras här på vår hemsida och på hemnet.

För att kunna visa dig hela fastigheten avsätter vi alltid gott om tid till våra visningar. Det händer ibland att bostäder säljs innan planerade visningar, därför kan det vara bra att du anmäler ditt intresse och även ser över din möjlighet att finansiera ett köp. Ibland kan en bostad även säljas via vårt kundregister innan den hinner presenteras på vår hemsida. För att vara säker på att inte missa någon av våra bostäder rekommenderar vi dig att kontakta oss.

Som köpare har du undersökningsplikt och här finner du information https://www.maklarsamfundet.se/nyheter/koparens-undersokningsplikt