• Sälj och köp med oss

  • Sälj och köp med oss

Köpa

De flesta hem vi förmedlar presenteras här på vår hemsida och på hemnet.

För att kunna visa dig hela fastigheten avsätter vi alltid gott om tid till våra visningar. Det händer ibland att bostäder säljs innan ordinarie visning. Därför är det viktigt att du anmäler ditt intresse och även ser över din möjlighet att finansiera ett köp. Ibland kan en bostad säljas via vårt kundregister innan den hinner presenteras på vår hemsida. För att vara säker på att inte missa någon av våra bostäder rekommenderar vi dig att kontakta oss.

Som köpare har du undersökningsplikt och här finner du information https://www.maklarsamfundet.se/nyheter/koparens-undersokningsplikt

Sälja

Vår erfarenhet är att välinformerade spekulanter känner sig tryggare att lägga bud, vilket resulterar i nöjda kunder och högre slutpriser.

Att upplevelsen av just ditt hus eller din lägenhet ska bli så bra som möjligt, lägger vi stor vikt vid, och vi jobbar i team med erfarna och duktiga stylister och fotografer. Vi är också övertygade om att en bra text ökar intresset för din bostad.

Vi avsätter alltid gott om tid till våra visningar. Mer tid till kunderna ökar möjligheten till en lyckad bostadsförsäljning.

Välkommen till en personligare fastighetsbyrå i Västerås!

© Copyright Westhem Fastighetsmäklare