• Sälj och köp med oss

  • Sälj och köp med oss

Köpa

De flesta hem vi förmedlar presenteras här på vår hemsida och på hemnet.se. Här kan du boka in dig på visning, se bilder, läsa årsredovisningar och studera planritningar.

För att kunna visa dig hela fastigheten avsätter vi alltid gott om tid till våra visningar. Det händer ibland att bostäder säljs innan öppen visning. Därför är det viktigt att du anmäler ditt intresse och även ser över din möjlighet att finansiera ett köp. Ibland kan en bostad säljas via vårt kundregister innan den hinner presenteras på vår hemsida. För att vara säker på att inte missa någon av våra bostäder rekommenderar vi dig att kontakta oss.

Som köpare har du undersökningsplikt och här finner du information https://www.maklarsamfundet.se/nyheter/koparens-undersokningsplikt

Sälja

Vår erfarenhet visar att välinformerade spekulanter känner sig tryggare att lägga bud, vilket resulterar i nöjda kunder och högre slutpriser. Vi ger spekulanter all information som kan vara viktig inför ett bostadsköp.

Att upplevelsen av ditt hus eller din lägenhet ska bli så bra som möjligt är något vi lägger stor vikt vid. Vi jobbar i team med erfarna och duktiga stylister och fotografer.

I vårt team på Westhem ingår en excellent fotograf, och i samarbete med vår förträffliga stylist skapas magi. Med en touch av homestyling visar ditt hem upp sin rätta potential både i prospektet och på visningen.

Vi är dessutom övertygade om att en bra text ökar intresset för din bostad. För att kunna visa spekulanter hela fastigheten avsätter vi alltid gott om tid till våra visningar.

Vårt arbetssätt möjliggör att vi hinner visa upp bostäder i dess fulla potential, både på bild och på visningen. Helt enkelt mer tid till varje kund och det som gör en bostadsförsäljning lyckad.

Välkommen till en personligare fastighetsbyrå i Västerås, vi gör det lite annorlunda!

© Copyright Westhem Fastighetsmäklare