SNABBFAKTA
ADRESS
Ägirgatan 6
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
3 rum och kök
BO & BIYTA
70 + 0 kvm
BYGGÅR
2020
STARTPRIS
2 495 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
2 450 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Detta är hemmets hjärta"

Vardagsrum

Här har vi hemmets hjärta där allting händer. Sitter man inte bara framför TVn själv eller med sällskap så umgås man kanske vid matplatsen. En öppen planlösning som får hela lägenheten att kännas mysig. Ljusinsläpp kommer från många fönster och inte minst från den inglasade balkongen som du kommer ut till från vardagsrummet.

ALLA BILDER
"Kökssnickerierna går i en fin ljus grå ton"

Köket

Köket har snygga kökssnickerier från VEDUM och går i grå ton och bryter av från det ljusa i lägenheten. Vitvarorna går i rostfritt som kyl, frys, diskmaskin. Induktionshäll och spisfläkt, inbyggd micro och ung.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Detta masterbedroom är så pass rymligt att det får plats med tre garderober. Väggarna är mörka för en behagligare sömn. Här erbjuds också en klädkammare som dessutom har ett eget litet fönster.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Det mindre sovrummet finns innanför vardagsrummet. Här får det plats med garderob, säng och skrivbord. Väggarna är ljusa.

ALLA BILDER

Duschrum

Hygiensysslorna utförs oftast här och inte minst tvätten då det finns tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns en arbetsbänk och på väggen hänger två skåp. Handfatet har kommod, överskåp med spegeldörrar, wc och duschhörna med glaspartier. Väggarna har stilrent vitt kakel och golvet bryter av med ett mörkare klinker.

ALLA BILDER

Entré

Redan innan ytterdörren öppnas vet vi att detta kommer att blir bra och kännas nytt. Väl inne har vi siktlinje mot köket. Väggarna är ljus som nästan alla väggar i lägenheten. Efter helvägg löper garderober. Klinkergolv närmast entrédörren är bekvämt då blöta skor kan självtorka. Innerhallen har fint parkettgolv som övriga rum.

ALLA BILDER
"Balkongdörren brukar ofta stå öppen"

Inglasad balkong

En inglasad gavelbalkong gör att du kan känna dig ostörd. Här kan du sitta från tidig vår till sen höst och bara njuta av livet.

ALLA BILDER

Föreningen

Bostadsrättsföreningen består av 70 bostadsrättslägenheter i tre huskroppar med en gemensam innergård med bland annat grillmöjligheter. Alla lägenheter får ett eget förråd i garageplan, vissa hem har även ett förråd/klädkammare i bostaden. Det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd. Parkering finns i garageplan och i kvarterets parkeringshus "Däcket", ovanför Hemköp, och "Dockan". Cykeln parkerar du tryggt i generösa cykelrum. Övernattningslägenhet/gemensamhetslokal finns att hyra. Det är arkitektbolaget Archus som har gestaltat Brf Sirenen på Öster Mälarstrand

ALLA BILDER

Området

Uppskattar du närhet till båtplats, caféer, restauranger och gym, och vill du dessutom bo vid Mälaren med gångavstånd till stan? Då har du hamnat rätt här. Den stora lekparken, Poesiparken, ligger på andra sidan Notuddsparken. Hemköp ligger i början av kajen, liksom en förskola. Steam Hotel har mycket att erbjuda. Parkering finns i parkeringshuset Däcket och Dockan.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Sirenen i Västerås
Antal lägenheter
70
Antal lokaler
1
TV och bredband
Kabel-TV och bredband ingår i månadsavgiften
Mäklaren informerar
    Energideklaration finns inte. PEAB har ansvaret att den utförs.
    Kö till garaget i huskroppen.
    Parkering finns antingen i parkeringshuset Däcket med 440 breda parkeringsplatser. Längst ner i Däcket, med infart från Notuddsallén, hittar du abonnemangsgarage med 70 platser och 4 platser för mc. Det är ett låst garage för kunder som tecknar ett parkeringsavtal.
    Parkering finns också i parkeringshuset Dockan. Abonnemangsgarage med 70 platser och 4 platser för mc. Det är också ett låst garage för kunder som tecknar ett parkeringsavtal.
    Bredband och kabel-TV med standard utbud ingår i månadsavgiften.
Jonas Westberg