SNABBFAKTA
ADRESS
Källgatan 11B
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
2 rum och kök
BO & BIYTA
58 + 0 kvm
BYGGÅR
1958-1962
STARTPRIS
2 295 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
2 250 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Den platsbyggda bokhyllan gör hela rummet"

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och får plats med soffgrupp och matsalsmöbler. Den platsbyggda bokhyllan sätter pricken över iet. Utgången till altanen med en helglasad dörr gör också ett fint ljusinsläpp.

ALLA BILDER
"Det vita köket har alla bekvämligheter, vad säger ni om en vinkyl?"

Köket

Köket är snyggt med vita kökssnickerier i högblankt. Snygg spisfläkt som går fint ihop med övriga vitvaror i rostfritt. Induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och micro, kyl och frys och vinkyl. Kakel ovan diskbänk och arbetsbänk. Bra arbetsytor.

ALLA BILDER
"Skön heltäckningsmatta och utgång till altanen"

Sovrum

Vad skönt att kliva ur sängen på morgonen och sätta ner fötterna på en skön heltäckningsmatta. Rummet har också ljusa väggar med tapet och en fondvägg. Även här finns en utgång till altan med helglasad dörr med fint ljusinsläpp.

ALLA BILDER

Entré

Rymlig entré med bra fövaring innanför garderoberna som har skjutdörrar och spegelglas. Innerhallen går precis som övriga väggar i grå nyans och längst in mot duchrummet finns tre garderober.

ALLA BILDER
"Kakel och klinker gör det lyxigt"

Duschrum

Duschrummet har kaklade väggar och klinkergolv i ljus snygg nyans. Handfat med kommod, överskåp med spegeldörrar, WC och duschhörna. Duschrummet har endast nya ytskikt.

ALLA BILDER
"Här kör vi grillning även för stora sällskap"

Altan

Altanen är enastående stor. Här får det plats med allt man kan önska sig under sommarhalvåret, Loungemöbler, utemöbler, enklare sittgrupp, grill och mycket mer, allt får plats på altanen. Partytält går att sätta upp. Vill man ha mer ytor tar man några trappsteg ner så kan man utnyttja föreningens uteplats.

ALLA BILDER

Föreningen

Föreningen Brf Mina förvaltas av SBC. Föreningen har 49 lägenheter med en boyta på 3 019 kvm och 4 649 kvm utgör lokalyta. Parkering finns i garaget. Förråd finns på vinden. Stor uteplats på innergården som medlemmarna kan utnyttja.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Mina
Antal lägenheter
46
Mäklaren informerar
  SBC är ekonomisk förvaltare
  Kabel-TV via TELE2 ingår i månadsavgiften
  Bredband via TELE2, router ingår i månadsavgiften
  Rotrenoverat -07
  Förråd finns på vinden
  Bilparkering finns i centralgaraget, 576 kr/mån.
Jonas Westberg