SNABBFAKTA
ADRESS
Agnegatan 12B
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
1 rum och kök
BO & BIYTA
43.6 + 0 kvm
BYGGÅR
1956
STARTPRIS
1 495 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
1 550 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Det är skönt att bara hänga och njuta här"

Vardagsrum

Soffan har sin naturliga plats och tv:n likaså. De smakfulla färgerna på både väggar och golv gör att man varken vill hänga upp för mycket eller dölja det fina golvet. Avskiljaren till sovalkoven, som är i glas och svart aluminium, ger en känsla av hotell av högsta kvalité.

ALLA BILDER
"Glasväggen är en fin avskiljare"

Sovalkov

En väldigt smart och snygg lösning av säljaren. Tidigare var ingången till sovalkoven från hallen men denna lösning känns lyxigare och luftigare. När du någon gång får oväntat besök och inte hunnit bädda sängen går det enkelt att bara dra för gardinerna. Här finns också spotlights i taket som lyser upp snyggt, dessa styrs via Philips Hue, precis som i köket och hallen.

ALLA BILDER
"Här behöver vi inte trängas"

Köket

Här har man inte skalat ner på någonting. Allt finns som du behöver. Vita släta kökssnickerier med fina beslag och köksblandare i mässing. Inbyggd micro och ugn i rostfritt, diskmaskin och kombi kyl/frys. Stort köksbord får plats utan att det känns trångt. Häll och fin köksfläkt i rostfritt var ett bra val vid renoveringen. LED-lamporna kan du styra här också med Philips Hue. En detalj som är svår att se är att det finns ett fint elementskydd.

ALLA BILDER
"Snyggt duschrum med kombi tvättmaskin och torktumare"

Duschrum

Top notch, enkelt utryckt! Klinkergolv och kaklade väggar gör känslan lyxig, och att dessutom veta att ingen renovering kommer behövas på flera år får en att må bra. Tvättmaskinen gör att du inte behöver springa ner i källaren för att tvätta och dessutom har den en torktumlarfunktion. De svarta partierna av duschset, duschvägg, blandare, handdukstork och övriga inredning som wc, kommod och spegel med ledbelysning får en att stanna kvar lite extra och även känna fötterna bli varma av golvvärmen.

ALLA BILDER

Entré

En rymlig och ljus hall som välkomnar alla med sina nya fina ytskikt. Till höger om entrén finns helvägg med garderober och med tillhörande spegelglasdörrar. Golvet är nästintill lika ljust som väggarna med stora klinkerplattor. Innerhallen har en inbyggd garderob. Spotlights i taket gör det mysigt, dessa kan du styra via Philips Hue. Praktiskt är det också att hallen har golvvärme.

ALLA BILDER

Balkong

Balkongen är trevlig och vetter mot lugn innergård. Med detta söderläge ligger sol på stora delar av dagen och här vistas man många timmar under sommarhalvåret.

ALLA BILDER

Föreningen

Föreningen bildades 1952. Byggår 1956. Föreningen är mycket stabil och har en låg belåning. Föreningen har parkeringar i garage och uteparkeringar. Kabel-TV via Comhem och fiberanslutning via Stadsnät, eget abonnemang krävs.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Agnegården
Antal lägenheter
44
TV och bredband
Bredband via Fibra, eget abonnemang krävs.
Kabel-TV via TELE2 (Com Hem), grundutbud ingår i månadsavgiften.
Renoveringar utförda och planerade
2000 - Stamrenovering för kallvatten rör
2005 - Säkerhetsdörrar
2009 - Omläggning tak
2014 - Gästrum
2015 - Renovering soprum
2018 - Nya fönster
2021 - Ny uteplats med motordrivna markiser

För renovering av badrum med golbrunnsbyte bidrar föreningen med 10 000 kr.
Allmänt om föreningen
Överlåtelseavgift
1 208 kr betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
483 kr
Föreningen äger fastigheten Adam 16 och Adam 20 i Västerås, Västerås kommun. Bostadshuset innehåller 44 lägenheter, samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningens fastighet är försäkrad till fullvärde i If skadeförsäkring. Ekonomisk och administrativ förvaltare är Mälardalens Bostadsrättsförvaltning.
I källaren finns, tvättstuga, hobbyrum och övernattningslägenhet.
Mäklaren informerar
  Fiber finns till fastigheten via Fibra, eget abonnemang krävs.
  Kabel-TV ingår i månadsavgiften.
  Ny uteplats på innergården med motordrivna markiser.
  Friköpt tomt.
  Till varje lägenhet tillhör ett källarförråd- och ett vindsförråd.
  Duschrummet är uppbilat med nya stammar till avlopp- och vattenledningar. Jobbet är utfört av autioriserad firma och är besiktat.
  Samtliga eluttag är nya.
  Dimmer finns i hall, kök och sovalkov och kan styras via Philips Hue.
  Nätverksuttag framdraget till tvn.
Jonas Westberg