SNABBFAKTA
ADRESS
Drottninggatan 2G
BOSTADSTYP
Radhus
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
136 + 0 kvm
TOMTAREAL
155 kvm
BYGGÅR
1996
STARTPRIS
4 725 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
4 925 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

"Läget mot berget gör att det känns som att bo på landet"

Huset och trädgården

Här är radhuset som både sticker ut och lockar in. Genomgående renoverat under senare år med finstämda materialval. Trädäcket, med jacuzzin, täcker upp tomten på husets baksida, från det inglasade uterummet fram till muren, där berget tar vid. På framsidan finns en lättskött gräsplätt och en altan, så här kan du odla eget om du har lust med det. Var sig man är soldyrkare eller bara vill njuta av kvällssolen en stund så gör man det bäst på den stora balkongen, som ligger i västerläge och har en markis.

ALLA BILDER

Entré

Tillhör du dom som tycker om ordning och reda, så finns möjlighet här med plats för sittbänk/förvaring och en klädkammare att gömma skor och jackor i. Fri siktlinje genom huset med ljus askparkett som löper vidare genom rummen på nedervåningen, i sällskap med den vattenburna golvvärmen. Alldeles innanför dörren ligger praktiskt klinkergolv täckt med snygg och tålig entrématta.

ALLA BILDER

Köket

Mer stilrent blir det knappast. Köket, i matt svart, renoverades 2019 och de påkostade bänk- och väggskivorna i sten matchar fint. Återigen enhetligt. Längs ena arbetsbänken är det fritt upp till tak. Utrustningen är integrerad bakom luckorna; kyl, frys, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn, micro och diskmaskin.

ALLA BILDER
"Gränsen mellan inne och ute suddas under sommarhalvåret. Hela nedervåningen, uterum, soldäck, jacuzzin och det grönskande berget, är vår egen lilla oas"

Vardagsrum

Sommartid låter du nog dörren stå öppen ut till inglasade uterummet, och kanske vidare ut till trädäcket. Här är det lätt att flyta runt och bara vara. Stora fönster ger fint ljus och här finns plats för både soffor och matbord.

ALLA BILDER

Duschrum

2018 revs det gamla badrummet ut och lämnade plats för ett nytt. Både väggar och golv är klädda med stora grå klinkerplattor och här finns duschhörna, tvättställskommod, spegel och toalett. Tvättmaskin och torktumlare inköptes för bara ett par månader sedan. Smarta detaljer i tvättpelaren är en låda nertill för tvättmedel och en utdragbar hylla för tvättvikning. Infällda spotlights. Golvvärme.

ALLA BILDER

Sovrum 1

2020 lades en mjuk heltäckningsmatta in på golven i sovrummen en trappa upp, varmt och mysigt för fötterna. En garderob finns här, i sovrum 1.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger bredvid sovrum 1 och båda har utsikt mot baksidans grönområde. Även i det här rummet finns en garderob.

ALLA BILDER

Badrum på övervåningen

Det här badrummet renoverades i sin helhet 2016. Här finns dusch, badkar, toalett, tvättställskommod, spegel, handdukstork (vattenburen), och infällda spotlights. Kakel och klinker, golvvärme (el). Snyggt!

ALLA BILDER

Sovrum 3

Det här rummet är rymligt och härifrån kliver du rätt ut på den stora balkongen. Står en egen walk-in-closet på önskelistan? Öppna skjutdörrarna och kliv in!

ALLA BILDER

Tonårsrum/gästrum

Kanske blir det här en egen svit till tonåringen? Eller kanske ett gästrum? Snedtak och takfönster ger karaktär här på våning tre och plats finns för både dubbelsäng och soffa.

ALLA BILDER

Vindsrum

Gym, kontor eller lekhörna? Det väljer du själv.

ALLA BILDER
"Det bästa med att bo här är nog ändå grannarna. Det känns nästan som en egen liten by här på gården."

Området

I samfälligheten, som omfattar 8 radhus, finns en sandlåda, lekställning och äppel-/plommonträd. Två gånger om året samlas man för städdag, vilket brukar vara väldigt trevligt. Var 7:e vecka ansvarar man för snöröjning (ej utanför garagen) på gemensamma ytor och sommartid spolar man ur sopkärl samt klipper gräset på gemensamma ytor en gång den veckan.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Tv via ComHem, grundutbud ingår i samfälligheten
  Bredband via ComHem
  Vattenburen golvvärme på nedre plan, radiatorer på våning 2 och 3
  Radonmätning utfördes 2002-2003, godkänt årsmedelvärde 70 Bq/m3
  Eget garage i länga ingår (med skiljeväggar), det finns även ett 7 gemensamma parkeringsplatser
  Varmförråd om ca 3 kvm i anslutning till huset. Isolerat förråd, ca 5 kvm, med skiljeväggar finns i länga.
  Cykelförråd finns
  Tvättmaskin och torktumlare införskaffades i slutet av 2020 ( 9kg)
  2016 gjordes baksidan i ordning med armerad mur, trädäck och en jacuzzi. Samma år renoverades badrummet på övervåningen, invändiga ytskikt och en walk-in-closet inreddes. Fasaden målades på baksidan.
  2017 glasades altanen in och en matta lades. Fasaden målades om på framsidan.
  2018 renoverades badrummet på nedre våningen.
  2019 renovering av kök, ny entré, ny askparkett på nedervåningen och nytt ventilationssystem för bättre inomhusklimat
  2020 heltäckningsmatta på övervåningen och nya vred för golvvärmeslingorna.
Gunilla Hedman