SNABBFAKTA
ADRESS
Gotö långgata 34
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
6 rum och kök
BO & BIYTA
154 + 0 kvm
TOMTAREAL
510 kvm
BYGGÅR
2020
STARTPRIS
4 750 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
4 650 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Fastighetsmäklare/Cert. Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

Huset

Genomtänkt planlösning! Entré med klinkergolv som övergår i ekparkett. Klädvård/groventré med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, tvättho och förvaring samt klinkergolv. Groventrén kommer väl till pass efter dagens aktiviteter, en plats för golfbagen eller blöta kläder. Vidare i entréplan finns ett sovrum/kontor med ekparkett och ett helkaklat badrum med dusch. Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, varifrån uteplatsen nås. Ekparkett. Golvvärme i hela bottenvåningen. Trappan till övervåningen är centralt placerad i huset. Övervåning med ett stort allrum i husets mitt. På ena sidan finns två sovrum och på den andra finns ett master bedroom med lyxen av ett privat arbetsrum och walk-in-closet. Helkaklat badrum med dusch. Tillval, utöver original, på det här huset är massiva innerdörrar, golvvärme i badrummet på övervåningen och isolering i innerväggar.

ALLA BILDER

Omgivning

Välkommen till härliga Barkarö med naturen inpå knuten!

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Taxeringsvärde 2019 för tomten 382 000 kr.
  Pantbrev på 3 735 750 kr finns, kostnaden är därmed tagen av säljaren för dessa.
  Tillval, utöver original, på det här huset är massiva innerdörrar, golvvärme i badrummet på övervåningen och isolering i innerväggar.
  Fjärrvärme med vattenburen golvvärme i entréplan och vattenburna radiatorer på övervåningen.
  Kökets skåpsinredning är av fabrikatet HTH med takanslutning och köksluckor typ Mono KP med softstängning. Vitvaror från Siemens och kakel ovanför arbetsbänk.
  Inredningsdetaljer i övriga rum och våtrum finns hos mäklaren.
  Tomten grusas vid pergola på fram- och baksida, övrig tomt bereder man själv. Uteplatsen och trädgården i bästa söderläge.
Gunilla Hedman
Alla bilder