SNABBFAKTA
ADRESS
Älvdansvägen 22
BOSTADSTYP
Radhus
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
119 + 0 kvm
BYGGÅR
2020
STARTPRIS
2 995 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
2 950 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

Kök

Fina ytskikt med släta kökssnickerier som byttes ut under -23. Vitvaror så som fläkt, induktionshäll, micro, diskmaskin och ugn är från -23. Kyl och frys är från -20. Bänkskivan är bytt och har förlängts så nu finns ytterligare förvaringsmöjligheter och det gjordes -23. Från köket ser du rakt igenom hela lägenheten.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Säljarna har valt att ha vardagsrummet som en stor tv-salong. Öppen planlösning mot köket och hallen. Naturligtvis går det bra att ha en annan typ av möblering så som tv-hörna och matsalsmöbler. Stora fönsterpartier med ett bra ljusinsläpp. Härifrån kommer du ut till inglasade uterummet. Luftvärmepump finns precis som i inglasade uterummet och trappan till övervåningen.

ALLA BILDER
"Det här är vår matplats"

Inglasat uterum

När denna utbyggnad gjordes blev det ett matsalsrum som använd året om. Isolerat uterum med stomme av 315 mm limträbalkar. Ca 300 mm isolering och spånskiva under den sköna mattan. Isolerade skjutdörrar. Kanalplast i taket. Luftvärmepump som värmer uterummet.

ALLA BILDER

Entré

Hallen bjuder in och känslan av att den känns större är öppningen mot köket och matplatsen. Här finns avhängning på båda sidor av entré dörren.

ALLA BILDER

Duschrum 1

Duschrummet på nedervåningen har klinkergolv och kaklade väggar. Handfat med kommod och överskåp med spegeldörrar. Wc, handdukstork och duschhörna med glasväggar. Golvvärme finns som övriga golvytor på nedervåningen.

ALLA BILDER

Tvättstuga

Tvättstugan finns direkt till höger om entrédörren. Enkelt och smidigt när barnen kommer in med blöta och leriga kläder. Här finns elcentralen, luftvärmepumpen (Nibe F730), tvättho, ny tvättmaskin och ny torktumlare som köptes under -23.

ALLA BILDER

Hall

Hallen på övervåningen är ljus och klädkammaren som finns är rymlig. Även här finns en luftvärmepump. Lucka till vind för inspektion och eventuellt förvaring men inget att rekommendera.

ALLA BILDER
"Alla sovrum är på övervåningen och det är skönt"

Sovrum

Upp för trappan till hallen kommer du till den mer privata del där fyra sovrum finns. Alla dessa rum är i stort sätt lika stora. Garderober finns i rummet direkt till höger om trappan och rummet närmast klädkammaren, dessa vill säljarna ta med sig. Däremot finns det garderober i andra rummet som vetter mot framsidan som har "fransk balkong", dessa garderober ingår. Alla rum har parkettgolv och målade väggar.

ALLA BILDER

Duschrum 2

Dychrummet på övervåningen är stor och rymligt. Handfat med kommod, överskåp med spegeldörrar, wc, handduktork och duschhörna med glasväggar.

ALLA BILDER

Baksida

Tomten på baksidan är begränsat men här prioriterar man mer lyx än slit. Spabadet går att använda sommar som vinter. Ett förråd finns också på baksidan och det är isolerat och element finns också om man vill ha värme där inne.

ALLA BILDER
"En bil får carport men två elbilar kan laddas samtidigt"

Framsida

Entrésidan har plats för två bilar vara en får tak av carporten och den andra får stå under bar himmel. Här kan du ladda inte bara en el bil utan två stycken elbilar. I carporten går det att hänga takboxen om sådan finns, det har några grannar gjort. Kommer besök, finns det många besöksparkeringar att ställa bilen på.

ALLA BILDER

Förening

I föreningen ingår 20 bostadsrättsradhus om 119 kvm vardera. Till varje radhus tillhör en carport och ett förråd.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
MBF Brf Tee nr 4
Mäklaren informerar
  Säljaren har tv och bredband via Telia.
  Laddbox för två elbilar.
  Spabad -22.
  Trall -22.
  Inglasat uterum -21.
  El baserat på en årsförbrukning, 21 652 kWh.
  MBF är ekonomisk förvaltare.
  Avgiften kommer att höjas från och med den 20240701 till 6 413 kr/mån.
Jonas Westberg