SNABBFAKTA
ADRESS
Västra ringvägen 21B
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
1 rum och kök
BO & BIYTA
37 + 0 kvm
BYGGÅR
1946
STARTPRIS
995 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
1 100 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Fastighetsmäklare/Cert. Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

Föreningen

Brf Timglaset 1 består av två bostadshus med flera våningar, med en byggnad mellan som binder samman husen. Ovanpå den byggnaden, på taket, finns en trevlig innergård. Husens byggår är 1946, och de ser i stort sett likadana ut än idag, i alla fall till det yttre. Du känner främst igen byggnaderna på de rundade balkongerna. Föreningen äger fastigheterna Laura 15 & Laura 16 med adresserna V:a Ringvägen 21, Stora Gatan 74 och Bondebacken 13. 51 lägenheter upplåts med bostadsrätt, och därtill finns 4 lägenheter och 14 lokaler med hyresrätt. Ekonomisk förvaltare är SBC.

ALLA BILDER

Entré

Tar du hiss upp eller går du? I entrén ligger klicklaminat på golvet och garderoberna är inbyggda. Väggarna här är vitmålade här, liksom i övriga lägenheten. Lägenheten vetter helt och håller mot den lugna innergården.

ALLA BILDER

Köket

Ett kök med attityd i vitt med svarta detaljer, utrustat med hällspis, spisfläkt och kyl/frys. Här får du plats med ett mindre matbord, så det slipper du ha i stora rummet. Klinkergolv.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Här möblerar du med soffan och sängen, eller sängen och soffan. Ingen plats är given här med vinklade väggar, som ger fint ljus och härlig karaktär åt rummet. Balkongen når du härifrån. En garderob gömmer sig i väggen i ena hörnet. Ekparkett.

ALLA BILDER

Balkong

Balkongen ligger mot innergården i västerläge, därav skön sol på eftermiddagen. Har du en bok som inte blivit läst än? Nu kan vara läge att plocka fram den.

ALLA BILDER

Badrum

Här är det badkar, toalett och handfat. Delvis kaklade väggar, våtrumsmatta.

ALLA BILDER

Omgivning

Den vackra och äldre stadsdelen Västermalm ligger vid Oxbacken, några minuters promenad från city. Matbutiker och en välsorterad Frukt & grönt-affär ligger nära till hands. Tågstationen, liksom Mälaren, går du till på runt 10 minuter. Restaurangerna ligger på rad härifrån och vidare ner genom stan, och den första i raden är Ceders kolgrillsbar, som hyr lokal av föreningen.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Timglaset 1
Antal lägenheter
55
Varav hyresrätter
4
Antal lokaler
14
TV och bredband
Bredband via Fibra.
Tv via ComHem.
Renoveringar utförda och planerade
Se årsredovisningen.
Mäklaren informerar
    ° I avgiften ingår bostadsrättstilläggsförsäkring, som boende tecknar du endast hemförsäkring.
    ° 2004 renoverades fasad och balkonger, nya fönster sattes in. Även taket lades om då. Föreningen följer en underhållsplan. Övriga renoveringar finns att ta del av i senaste årsredovisningen.
    ° Lägenhetsförråd finns en trappa upp, på vinden.
Gunilla Hedman