SNABBFAKTA
ADRESS
Vänortsgatan 1
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
2 rum och kök
BO & BIYTA
67 + 0 kvm
BYGGÅR
2018
STARTPRIS
1 895 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
1 895 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Den öppna planlösningen gör hela lägenheten"

Vardagsrum

Vardagsrummet har en trevlig öppen planlösning mot kök och matplats. Ljusinsläppet kommer dels från köksfönstren och även från balkongen. Här finns också ett rymligt förråd som också kan vara klädkammare. Golvet har parkett och flyter ihop med golvet i köket och vid matplatsen.

ALLA BILDER
"Här sitter man ostört"

Balkong

Mycket tid spenderas på balkongen då det är skönt att bara hänga när solen ligger på. Med detta ostörda läge njuter man lite extra. Balkongen är rymlig, loungemöbler och lite till får plats utan att det blir trångt.

ALLA BILDER
"Allt går i enhetligt vitt"

Kök

Köket går i vitt. Kökssnickerierna är från VEDUM KÖK och vitvaror som diskmaskin, inbyggd micro, ugn, häll, spisfläkt, kombil kyl och frys kommer från SIEMENS. Fint ljusinläpp från köksfönstret med fin vy mot gräsytorna på Hamres idrottsplats.

ALLA BILDER

Hall

Hallen är ljus och välkomnande med stort fönster mot innergården. Här finns också hela fyra garderober och avhängningsmöjligheter. Golvet har parkett och väggarna är målade i ljus nyans. Vid innerhallen mot vardagsrummet finns förråd som också kan göras om till klädkammare eller varför inte kontor.

ALLA BILDER

Sovrum

Sovrummet har snedtak och takfönster där du kan skåda stjärnhimlen från sängen. Väggarna har säljarna valt att ha vita vilket gör rummet stilrent. En garderob efter helvägg.

ALLA BILDER
"Bekvämt med både tvättmaskin och torktumlare"

Duschrum

Duchrummet är också tvättstuga då det finns tvättmaskin och torktumlare. Duschhörnan har glasdörrar och här finns wc, handfat med kommod, överskåp med spegeldörrar och spotlights. Arbetsbänk och väggskåp ovan tvättmaskin och torktumlare. Duschrummet är stort nog för att hänga tvätt vilket gör att sovrum alternativt vardagsrum inte behöver agera torkrum.

ALLA BILDER

Förening

Föreningen är stabil och det finns 63 lägenheter och 54 parkeringar. Laddboxar för elbilar finns installerade, separat kö via förening. Parkering i carport och utan tak finns, även för dessa parkeringar är det separat kö via förening. Innergården har lekpark och grillplats som medlemmarna kan använda. En lokal hyrs ut till Lillhamra Sushi.

ALLA BILDER

Området

Lillhamra är ett nytt område i Västerås. Området är uppbyggt med hyreslägenheter, bostadsrätter och ägarfastigheter. Här finns Gruppboende och omtyckt förskola för de minsta. En stor och välbesökt lekpark finns på området. Närhet till busshållplats för den som inte vill cykla eller ta bilen. Har man hund finns agility vid Hamre IP. Ni som vill åka utomlands med flyg har gångavstånd till Västerås flygplats. Gång och cykelavstånd till Hälla köpcenter.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Lillhamra 2
Antal lägenheter
63
Antal lokaler
1
Mäklaren informerar
    Ekonomisk förvaltare är Riksbyggen.
    I månadsavgiften ingår kabel-tv och bredband.
    Pantsättningsavgift utgår om 573 kr per pant.
    Överlåtelseavgift utgår om 1.433 kr och betalas av köpare.
Jonas Westberg