SNABBFAKTA
ADRESS
Verksgatan 16
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
100 + 0 kvm
BYGGÅR
2011
STARTPRIS
4 895 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
5 300 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Det finns ju så många matställen och caféer längs vattnet numera"

Området

Här finns gångstråk längs vattnet åt båda håll med bryggor där du kan slå dig ner en stund. Vill du promenera in till city så finns en gångbro från Lillåudden. Åt andra hållet kan du gå till Steam hotel, det är inte heller långt bort. Restauranger och caféer ligger som ett pärlband längs vattnet men vill du stanna hemmavid så finns en restaurang runt hörnet.

ALLA BILDER

Entré

I entrén finns plats för förvaringsmöbler och till exempel en sittbänk. Här ligger tåligt klinkergolv som längre in i hallen övergår i ekparkett. Ytskikten på väggarna är ljusa över lag i hela lägenheten, och i alla rum ligger ekparkett på golvet.

ALLA BILDER
"Att inte ha grannar vare sig ovanför eller intill är rena lyxen"

Vardagsrum

Vardagsrummet är öppet mot entré, köksdel och sovrum. Härifrån når du den härliga inglasade balkongen som ligger i perfekt solläge. Öppen balkong finns också i anslutning till den inglasade balkongen. Stora fönsterpartier med en utsikt som många önskar sig.

ALLA BILDER
"Alla årstider är så fina här och i år har ju isen varit fantastisk för alla som gillar vinteraktiviteter"

Köket

Köket är centralt placerat i lägenheten. En bardisk delar av mot vardagsrummet och här kan du duka upp buffén eller bara sitta och sällskapa med kocken i väntan på middagen. Utrustat med fina kökssnickerier i ek. Vitvaror som häll, spis i rostfritt, spisfläkt i rostfritt, kyl och frys i rostfritt och integrerad diskmaskin. Mosaik ovan arbetsbänk och diskbänk.

ALLA BILDER

Balkong

Högt läge mot väst innebär att du får den sol som många vill ha, och dessutom utsikt över hamninloppet. Balkongen är rymlig och ansluter till den inglasade delen av balkongen.

ALLA BILDER

Inglasad balkong

Här på den inglasade balkongen kan du och familjen duka upp även när vädergudarna inte bjuder till. Skulle det någon gång bli för varmt här är det enkelt att ta ett par steg och sätta sig i den öppna delen.

ALLA BILDER

Duschrum 1

Duschrummet vid entrén har kakel på väggar och klinker på golvet. Handfat med kommod, spegel, WC, väggskåp, handdukstork och duschhörna.

ALLA BILDER

Duschrum 2

Innanför tvättstugan finns det andra duschrummet, även det med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns också handfat med kommod, spegel, WC, väggskåp och duschhörna.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Alla sovrum ligger på rad, det första sovrummet till vänster om entrén. Skjutdörrsgarderob med spegelglas efter helvägg.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Även i andra sovrummet finns en skjutdörrsgarderob med spegelglas efter helvägg.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Tredje sovrummet har fönster i två väderstreck och dubbeldörrar som för närvarande är nerplockade (dörrarna finns i förrådet).

ALLA BILDER

Tvättstuga

Tvättstuga med klinkergolv och ljusa väggar. Tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk och överskåp.

ALLA BILDER
"Den stora takterrassen för de boende i föreningen ligger också nära till hands "

Föreningen

Föreningen består av 26 lägenheter. Fyrtornsgatan 4 och Verksgatan 16. Kabel-TV via ComHem, grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Stadsnät, eget abonnemang krävs. Gemensamma utrymmen som takterrass som föreningens medlemmar får nyttja. Möjlighet att hyra övernattningsrum i grannföreningen BRF Ljusbojen 1 (Fyrtornsgatan 2), kostar 300 kr/natt. Cykel och barnvagnsrum finns i husets entréplan. P-plats med el-stolpe och garage, kö via förening.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Ljusbojen 2
Antal lägenheter
26