SNABBFAKTA
ADRESS
Stora gatan 2H
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
2 rum och kök
BO & BIYTA
61.5 + 0 kvm
BYGGÅR
2007
STARTPRIS
2 295 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
2 520 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

Entré

När du kliver in finns hatthylla och plats för skoställ på vänster sida, och därefter en rejäl dubbelgarderob med lådor. På golvet ligger ekparkett, som fortsätter genom hela lägenheten. Badrum till höger.

ALLA BILDER
”Det är så tyst och lugnt här”

Köket

Snyggt kök med matplats intill fönstret och mosaik ovanför arbetsytorna. Luckorna är vita och ansluter mot tak, bänkskivorna är i ek. Utrustning; spishäll, spisfläkt (kåpa), kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin. Takskena med spottar.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet nås från hall, kök och sovrum. En halvvägg delar av mot matplatsen och har blivit en bra plats för tv:n. Platsbyggda hyllplan på ena väggen ger utrymme för böcker, och annat fint, att vila ögonen på. Fönster och dörr till balkong går i vinkel och släpper in ljuset fint.

ALLA BILDER

Balkong

Eftermiddag-/kvällssol på balkongen är toppen när du kommer hem efter en lång dag. Härifrån kan du följa himlens alla färgskiftningar, med Skrapan i förgrunden. Trätrall på golvet.

ALLA BILDER
”Man sover gott här, i norrläge”

Sovrum

Sovrummet har utsikt över föreningens innergård. Klädkammare med linneskåp.

ALLA BILDER

Badrum/tvätt

Dusch med vikväggar i glas, toalett, tvättställskommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp. Kakel och klinker (golvvärme, el).

ALLA BILDER
"Vi har flera av stans bästa krogar runt hörnet"

Omgivning

Runda hörnet, och du är "nere på stan". Bistro Vinoteket Lothar och italienaren Limone är omtyckta kvarterskrogar, och Ica Skrapan ligger bara ett par minuter hemifrån. Tågstationen ligger lika nära, ta Karlsgatan raka vägen ner bara!

ALLA BILDER

Föreningen

Föreningens två huskroppar ligger vid torget mitt emot Mimerporten, och föreningen äger fastigheten Ludvig 26 i Västerås. Det finns 74 lägenheter, lika många p-platser, och tre uthyrningslokaler. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av Riksbyggen. Senaste avgiftshöjningen gjordes 2010, och avgiften har varit oförändrad sedan dess. En möblerad övernattningslägenhet finns att hyra och cykelrum finns i källaren. Föreningen har en bra hemsida - www.ludvig1.se.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Ludvig 1
Antal lägenheter
74
Antal lokaler
3
Renoveringar utförda och planerade
Föreningen följer en underhållsplan och det är inget större underhåll inplanerat.
Mäklaren informerar


    TV- och bredbandsanslutning via Tele2 ingår i månadsavgiften.
    Lediga platser finns i närliggande Mimergaraget, 400 kr/mån. Det är kö till garageplats under huset.
Gunilla Hedman