SNABBFAKTA
ADRESS
Sveaborgsvägen 22
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
137 + 72 kvm
TOMTAREAL
1303 kvm
BYGGÅR
1949
STARTPRIS
4 795 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
5 000 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

Köket

Köket är en del av utbyggnaden. Det syns att det är genomtänkt. Här finns rymd, inte minst känslan av luftighet när taket går ända upp till nock. Under sommaren öppnar du upp dörrarna till det nya soldäcket och får känslan av att vara ute. Köket har snickerier i björk och är utrustat med; fullstor kyl och frys, spis med häll och två ugnar, spisfläkt och diskmaskin. Takbelysning och spotlights finns. Golvet har ekparkett och väggarna är ljusmålade.

ALLA BILDER
"Det är skönt med vattenburen golvvärme både uppe och nere"

Entré

Hallen är som en vågdelare; den nyare delen med två sovrum och kök till höger, och vardagsrum med dess sällskapsytor till vänster. Duschrum och stora sovrummet ligger i mitten. Här i entrén finns en dubbelgarderob med skjutdörrar, och plats för ytterligare avhängning. Klinkergolv med vattenburen golvvärme är skönt under fötterna. Tapet i ljusgrå nyans.

ALLA BILDER

Sovrum 1 och 2

Liksom köket, så ingår de här rummen i den utbyggda delen, och är rymliga. Ena sovrummet har en rejäl klädkammare, och därtill en dubbelgarderob och ett linneskåp. Båda sovrummen har ekparkettgolv och målade väggar.

ALLA BILDER

Duschrum

Snyggt duschrum med smakfull färg på kakel och klinker. Handfat med kommod som går i stil med övriga färger. Spegel, WC, duschhörna och handdukstork. Spotlights i taket med dimmerfunktion.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Stora sovrummet blir troligen föräldrarnas sovrum. Här finns, precis som i vardagsrummet, ett fint lackat trägolv och tapeten går i en lugn beige nyans. Garderob efter helvägg med skjutdörrar.

ALLA BILDER
"Här umgås vi med våra vänner"

Vardagsrum

Rymligt och ljust vardagsrum i vinkel. Den givna matsalsplatsen har ett trevligt burspråk med bra ljusinsläpp. I mitten av vardagsrummet finns utgång till den inglasade altanen. Braskaminen som finns är inte bara effektiv, den bidrar också med stor trivselfaktor. I andra delen av vardagsrummet får soffgruppen plats. Här kommer du in direkt från innerhallen.

ALLA BILDER

Tvättstuga

Vem tycker inte det är skönt med en stor tvättstuga? Det finns här. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho, arbetsbänk och skåp för förvaring. Bergvärmepumpen är placerad här. Bra med plats att hänga tvätt som inte skall torktumlas. Innanför tvättstugan finns ett stort förråd med egen dörr till baksidan. Väggarna har kakel och golvet klinker med vattenburen golvvärme, som i övriga huset.

ALLA BILDER

TV-hörna

Nerför trappan finns TV-hörnan med plats för soffa och soffbord. Här kan både sport- och barnprogram avnjutas utan att det stör på våningen ovanför. Golvet har klinkergolv med golvvärme.

ALLA BILDER
"Barnen tycker det är skönt med bubbel"

Relax

Barnens dröm att bada med bubblor och skum. Badrummet har bubbelbadkar, dusch och toalett med WC och handfat. En relaxhörna att ta det lugnt i efter ett skönt bad. Kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.

ALLA BILDER

Lekrum

Här kan barnen leka fritt utan att störa någon. Målade väggar och klinkergolv med golvvärme.

ALLA BILDER

Övernattningsrum

När besök kommer behöver de inte stressa hem, här finns plats att övernatta. Mor- och farföräldrar kanske vill sova över och då är detta är bra alternativ. Rummet har ljusa målade väggar och klinkergolv med golvvärme.

ALLA BILDER

Huset

Husets läge mycket bra. Tomten är stor där barnen kan leka och springa runt på. Altanen är så stor att det går att duka långbord och samtidigt ha solsängar framme. Här både sitter- och ligger du ostört när solens strålar värmer som mest.

ALLA BILDER

Inglasat uterum

När det blir lite kyligare att sitta under bar himmel blir det lätt att man hamnar i inglasade uterummet och tänder lite värmeljus.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Utförda renovering:
  2001 - Dränering (Isodrän)
  2002 - Nya fönster 3-glas entréplan (underhållsfria aluminiumklädda)
  2002 - Renovering av kök
  2003 - Nytt tak
  2004 - Tilläggsisolerat och bytt panel
  2004 - Installerat bergvärme
  2005 - Bytt el och avlopp
  2007-2008 - Renoverat duschrum
  2011 - Stadsnät (Fiber)
  2011 - Byggt inglasat uterum
  2015 - Byggt carport med förråd
  2016 - Installerat braskamin (murad skorsten med insatsrör)
Jonas Westberg