SNABBFAKTA
ADRESS
Östermalmsgatan 11
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
2 rum och kök
BO & BIYTA
63 + 0 kvm
BYGGÅR
2013
STARTPRIS
2 000 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
2 300 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

Entré

Parkettgolvet börjar innanför dörren, och fortsätter vidare in i hela lägenheten. Här i entrén finns en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum med fint ljus och plats för soffgrupp och tv. Öppet mot matplatsen. Alla fönster i lägenheten är försedda med persienner och takhöjden är generös, 2,50 m.

ALLA BILDER

Köket

Köket har vita snickerier med vitrinskåp (belysning), vitt kakel och bänkskivor i ek. Utrustning; inbyggd ugn och micro, kyl/frys, inbyggd spishäll, spisfläkt och diskmaskin.

ALLA BILDER

Sovrum

Sovrummet ligger innanför vardagsrummet, är rymligt och har en separat klädkammare.

ALLA BILDER

Balkong

Med söderläge, öppningsbara glaspartier och lamellgardiner kan balkongen nyttjas en stor del av året. Läget mot innergården är trivsamt och solen når hit redan vid 9-tiden på morgonen, för att sedan stanna till sen eftermiddag under sommarhalvåret.

ALLA BILDER

Badrum/tvätt

Helkaklat stort badrum med klinkergolv. Duschhörna, tvättställskommod med spegelskåp och tvättmaskin, torktumlare med överskåp och arbetsbänk.

ALLA BILDER

Föreningen

De 34 bostadsrätterna i Brf Lekandria stod inflyttningsklara 2013. Här är gemenskapen riktigt god. En fin föreningslokal finns, med kök och vardagsrumsdel och plats för cirka 22 matgäster. Här anordnas trivsamma aktiviteter av de boende, men lokalen fungerar också som gemensamt vardagsrum där du kan slå dig ner och läsa eller titta på tv. Det finns även träningsrum, gästlägenhet och hobbyrum. Trivsam innergård med glashus, och boulebana. Cykelrum och miljöbod finns i källaren.

ALLA BILDER

Omgivning

Här är det nära till mataffärer, restauranger, tågstation och butiker. Vare sig du går till fots, cyklar, åker tåg, bil eller buss så är det bra kommunikationer här. En uppskattad kvarterskrog är itailenaren Limone med Vinoteket Lothar runt hörnet, och när fikasuget infinner sig finns det gott om caféer och bagerier på gångavstånd att välja på.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Lekandria
Antal lägenheter
34
TV och bredband
TeliaTriplePlay, ingår i avgiften
Allmänt om föreningen
Föreningen deltar i gemensamhetsanläggning (GA:l) avseende gångväg mellan Östermalmsgatan och Kakelgatan tillsammans med Brf Lykttändaren, HSB Brf Östermalm samt Brf Ludvig 20.
Föreningen är även delaktig i gemensamhetsanläggning (GA:2) avseende infart till garage med tillhörande tekniska anläggningar såsom port inklusive automatik, belysning och kommunikationsyta tillsammans med Brf Lykttändaren och HSB Brf Östermalm.
Föreningens fastighet deltar också i gemensamhetsanläggning (GA:3) avseende garage, innergård, gångytor, grönytor, belysningsarmaturer med tillhörande ledningar samt andra för föreningens fastighet erforderliga gemensamma anläggningar tillsammans med Brf Lykttändaren.
Mäklaren informerar
  Brf Lekandria innehar 34 bostadsrättslägenheter på adresserna Östermalmsgatan 9 och 11.
  Ekonomin i föreningen är god, och några avgiftshöjningar är inte planerade i nuläget. Föreningen har till och med haft avgiftsfria månader vid några tillfällen.
  Föreningen äger marken (fastigheten Lekandria 1 i Västerås).
  För att antas som medlem i föreningen måste en i familjen vara +55 år (gäller makar eller de som sammanbor under äktenskapsliknande förhållande).
  Föreningen har under senaste åren installerat solceller och bytt låssystem.
  Grundutbud från Telia ca 15 kanaler.
  Överlåtelseavgift om 1215 kr betalas av köparen och pantsättningsavgift 486 kr.
Gunilla Hedman