SNABBFAKTA
ADRESS
Lundastigen 4
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
92 + 99 kvm
TOMTAREAL
1205 kvm
BYGGÅR
1964
STARTPRIS
2 895 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
3 400 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Det här är ett sällsynt bra och ostört läge längst in på gatan"

Huset och trädgården

Tomten är längst in på gatan, här är det mer eller mindre bilfritt. Gräsytorna är stora med fantastiska möjligheter och lekytor, tomtgränsen går längs med skogskanten. Ett perfekt läge. Ta en fika och titta på när robotgräsklipparen gör jobbet. Huset med tegelfasad är lättskött. Tak bytt, fönster och dörrar bytta och bergvärme som håller nere driftkostnaden. En praktisk källare med stor gillestuga och braskamin. En yta kan göras om till ett mindre gameroom för barnen. Garage finns också. På altanen avnjuter du solens varma strålar, markisen som finns kan användas om det skulle blir lite för varmt. Fiber finns indraget.

ALLA BILDER
"Den öppna planlösningen mot köket gör det både luftigt och ljust"

Vardagsrum

Som många andra är vardagsrummet den plats där familjen umgås. Här blir det oftast TV-tittande och soffhäng. De stora fönsterpartierna göra rummet ljust och utgång till altanen med markis gör det också trevligt.

ALLA BILDER

Köket

En samlingsplats tillsammans med vardagsrummet. Köket har ljust gula kökssnickerier. En kombi kyl/frys, induktionsspis med ugn, spisfläkt och diskmaskin. Överskåp med vitrindel.

ALLA BILDER

Matplats

Matplatsen har en direkt kontakt med kök och vardagsrum. Trägolv och ljusa väggar.

ALLA BILDER

Hall

Hallen är ljus med plats för kläder och skor. I inre hallen runt hörnet finns förvaring i form av inbyggda garderober med överskåp. Dörren direkt till vänster om entrén tar dig till källaren.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Det största sovrummet kallar vi masterbedroom som oftast tilldelas föräldrarna. Här finns inbyggda garderober med överskåp. Fönster med markis och mot baksidan.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Näst största rummet ligger vägg i vägg med sovrum 1. Sovrummet har precis som sovrum 1 inbyggda garderober med överskåp och fönster med markis och mot baksidan.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Detta sovrum är det mindre men ändå tillräckligt stort. Passar också bra som kontor. Rummets fönster är mot entrésidan. Alla sovrum har likadana trägolv och ljusa väggar med olika olika mönster.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet är mellan sovrum 1 och 2. Ytskikten är kakel på väggarna och klinker på golvet. Handfat, överskåp med spegeldörrar, WC, handdukstork och duschhörna. Fönster finns.

ALLA BILDER

Källarvåning

Direkt nedanför trappan finns ett utrymme som skulle kunna göras om till ett mindre gameroom så barnen får en egen del i huset. Gillestugan med trägolv och en fungerande braskamin kan också göras om till ett stort ungdomsrum. I tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och duschkabin. Innanför tvättstugan finns pannrum med bergvärmepump. Det finns många förråd med bra förvaring. Garage och gästtoalett med handfat och WC finns också.

ALLA BILDER
"Strömsholms utbud"

Omgivning

Strömsholm erbjuder så mycket. Ett lugn men ändå ganska nära till stadsliv. Markan och Fiskarn är välbesökta och har återkommande kunder.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Fastigheten är fiberansluten, 2015
  Dränering med platonmatta
  Kök renoverat 2013
  Bergvärmepump installerad 2016
  Badrum renoverat 2006
  Yttertaket bytt 2006
  Fönster och dörrar bytta till 2-glas isolerglas 2014
  Friggebod 2019
  Energivärdet på huset är nästintill perfekt, klass B
Jonas Westberg