SNABBFAKTA
ADRESS
Kölsta 25
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
133 + 43 kvm
TOMTAREAL
2378 kvm
BYGGÅR
1939
STARTPRIS
2 895 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
2 750 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Vi gillar att odla och det är kul, snyggt ska det också vara"

Trädgården

Trädgården är fantastisk. Planteringarna i pallkragarna är uppradade som om det vore en utställning. Växthuset är så stort att det finns plats för bådet plantering, odling och möblering med soffgrupp om man så vill. På tomten finns också en jordkällare, dubbelgarage med motordriven garageport. Förråd och grillplats finns vid växthuset.

ALLA BILDER

Köket

Köket är ljust och ligger i fil med matplats och vardagsrum. Idag är vardagsrummet matplatsen, det nämns bara så man inte blir förvirrad. Hela denna del av huset är ljust med många fönster och härligt vy över trädgård, plantering och åker. Kökssnickerierna är vita och släta, ugn i rostfritt, spishäll, spisfläkt och diskmaskin. Ljusa väggar och lamniatgolv.

ALLA BILDER

Matplats

Matplatsens naturliga plats kanske är mellan köket och vardagsrummet men inget är fel. Här kan man möblera på olika sätt. Väggarna här är ljusa och golvet har lagts med laminat.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Nu är vi i vardagsrummet eller matplatsen som säljaren vill ha det. Fönsterna släpper in ljust från två väderstreck. Genom fönstren kan du skåda djurlivet som rör sig på åkern. Väggarna är ljusa och golvet här är också laminat.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Sovrummet är en del av utbyggnaden. Det är stort och rymligt med målade väggar och golv är målat furugolv.

ALLA BILDER

Entré

Här kommer du in i en ljus hall med vitmålad träpanel. Klinkergolv vid entrén, och i innerhallen ligger målat furugolv. I innerhallen finns garderober för förvaring. Här kommer du också in till matplatsen och vardagsrummet. Från entrén ser du rakt igenom huset mot sovrummet.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet har mörk våtrumsmatta som går snyggt ihop med den vita kakelsättningen på väggarna. Handfat med kommod, spegel och en vägghängd WC. Duschhörnan är lite avskild. Tvättmaskinen och torktumarlen var tidigare i källaren men nu är det skönt att slippa springa allt för långt med tvätten.

ALLA BILDER

Allrum

Direkt när du har gått upp för trappan till övervåningen kommer du till allrummet. Här är det trägolv och väggar med träpanel, som delvis är målade. Här går det att göra om till sovrum om man vill.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Det här rummet kan vi kalla det gröna rummet. Även här är det trägolv och väggar har målad panel och väggar i grön nyans. Garderober efter helvägg.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Detta kan vara det största rummet i huset. Idag är det ett arbetsrum men kan göras om till ett eller två sovrum. Rummet är också en del av utbyggnaden. Väggarna är ljusa och golvet av furu.

ALLA BILDER

Timmerbyggnad

Timmerbyggnaden har yttermått om ca 6,5 m *20 m. Den är delvis inredd med ett samlingsrum och ett arbetsrum. Övervåningen oinredd, där virke förvaras som ingår i försäljningen. Ett byggprojekt som har pågått i ca 30 år.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
    Fiber indraget med IP Only
    Det är lika nära till Hallstahammar som det är till Köping
Jonas Westberg