SNABBFAKTA
ADRESS
Munktorps-Ekeby 16
STARTPRIS
5 750 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
5 825 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

"Det är vattenburen golvvärme i hela huset"

Huset

Med närheten till hästarna, och med allting nytt, blir det ett bekvämt boende här med låga driftskostnader. Takhöjden inne är 2,70, och i vardagsrummet upp till 3,95 meter. Vattenburen golvvärme i hela huset, värme via frånluftsvärmepump. Fastigheten är fiberansluten. Egen borrad brunn och trekammarbrunn. Stallet kan enkelt göras om till garage.

ALLA BILDER

Entré

Innanför den vita pardörren möts du av fri siktlinje rakt genom vardagsrummet, och vidare ut mot grönskande naturen. Träpanelen på väggarna i hallen ger ett varmt intryck. Parkettgolv, 13 mm Tarkett Shade Oak Northern White 3-stav, ligger i alla rum.

ALLA BILDER
"Fönstren ger en skön närhet till naturen"

Vardagsrum

Ljuset i vardagsrummet är fantastiskt. Ryggåstaket mäter upp till 3,95 meter och de stora fönsterpartierna, liksom dörren ut mot baksidan, går ända ner till golvet. En fin detalj är bröstningspanelen längs väggarna. Braskaminen har en central plats i huset här.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Det här rofyllda sovrummet, intill vardagsrummet, bli gissningsvis föräldrasovrummet. Här ryms en dubbelsäng och det finns två dubbelgarderober. Garderoberna i huset inreder ni själva efter eget behov.

ALLA BILDER

Köket

Här ryms ett rejält matbord intill glasade fönsterpartierna/dörren, som sträcker sig ända ner till golvet. Köket har vita snickerier och rustik träpanel på väggen i arbetsdelen. Kyl, frys, inbyggnadsugn, spishäll, fläktkåpa, inbyggd micro och diskmaskin.

ALLA BILDER

Tvättstuga/groventré

Grovingång/tvättstuga med ingång från stallsidan. Här blir det enkelt att hålla ordning och inga problem med leriga stövlar, då det är klinker på golvet. Till och med i tvättstugan är det trivsamt att vara och här finns tvättmaskin, torktumlare, tvättho, arbetsbänk, städskåp och garderob.

ALLA BILDER

Badrum 1

Badrum 1 har dusch, toalett, tvättställskommod och handdukstork. Kakel och vitmålad pärlspont klär väggarna, klinker på golvet.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Det här hörnrummet vetter mot framsidan, här finns en dubbelgarderob.

ALLA BILDER

Badrum 2

Här finns dusch, tvättställskommod, toalett och handdukstork. Liksom i badrum 1 är det kakel och vitmålad pärlspont på väggarna och klinker på golvet.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Hörnsovrum mot baksidan. Här finns dubbelgarderob integrerad i väggen.

ALLA BILDER

Sovrum 4

Även det här sovrummet vetter mot baksidan, dubbelgarderob integrerad i väggen.

ALLA BILDER

Stallet

Även här är allt helt nytt. Stallet är gediget byggt med tre boxar, sadel- och foderkammare. Vatten indraget och ventilation finns. Stenkista finns på baksidan av stallet. Möjlighet finns att låna nuvarande grannens paddock, 200 meter bort.

ALLA BILDER