SNABBFAKTA
ADRESS
Lillåuddsallén 3
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
103 + 0 kvm
BYGGÅR
2012
STARTPRIS
4 595 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
4 650 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Planlösningen är suverän"

Entré/hall

Hallen är rymlig, och direkt innanför entrén ligger klinkergolv. Längre in i hallen ekparkett, liksom i alla övriga rum. Till vänster finns en inbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas, på höger sida finns också avhängningsmöjligheter.

ALLA BILDER

Köket

Köket är stilrent med vita snickerier och vit stavmosaik ovanför arbetsytorna. Vitvaror som diskmaskin, inbyggd micro, inbyggd ugn, fullstor kyl och frys i rostfritt. Spisfläkten är lackad i vitt och maten lagas snabbt iordning på induktionshällen. Utgång till ena balkongen.

ALLA BILDER

Passage/kontor

Mellan kök och vardagsrum finns en passage, i dag inredd till kontor.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet som finns längs in till vänster om entrén har fint ljus från tre fönsterpartier och du ser sjön härifrån. Utgång till den mysiga inglasade balkongen.

ALLA BILDER
"Ni kan ju tänka er hur fint det är här en nyårsafton"

Balkongerna

Hur du än vänder och vrider på huvudet blir det svårt att missa glimten mot vattnet. Ena balkongen är inglasad och vetter mot innergård. Den andra balkongen, som du når från köket, är i skönt sydvästläge.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrum med snyggt kakel och klinker. Handfat med kommod, spegel, WC och dushhörna. Här finns också tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och väggskåp. Duschrummet har golvvärme.

ALLA BILDER

Gäst-wc

Även gästtoaletten har kakel och klinker. Handfat med kommod, spegel med spotlights och WC.

ALLA BILDER

Sovrum 1 och 2

Två spegelvända sovrum finns vägg i vägg till höger om entrén, båda med två garderober vardera och ljusa väggar.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Längre in till vänster om entrén, och vägg i vägg med vardagsrummet, ligger master bedroom med fönster mot innergården. Här finns en stor dubbelgarderob med skjutdörrar.

ALLA BILDER
"Jättetrevliga grannar"

Föreningen

Föreningen äger fastigheten Mistluren 1 i Västerås. På föreningens fastighet finns 5 byggnader med totalt 70 bostadsrättslägenheter. Föreningen har tecknat avtal med MBF om ekonomisk och administrativ förvaltning. De har också tecknat avtal med MARK Fastighets AB avseende fastighetsskötsel och lokalvård. Förråd finns i källaren, liksom cykelförvaring och barnvagnsrum. Några trappsteg ner finns en fin innergård. Här kan man umgås med grannarna.

ALLA BILDER

Omgivning

Här finns gångstråk längs vattnet med bryggor där du kan slå dig ner en stund. Vill du promenera in till city så finns en gångbro från Lillåudden. Åt andra hållet kan du gå till Steam hotel, det är inte heller långt bort. Restauranger och caféer ligger som ett pärlband längs vattnet, men vill du stanna hemmavid så finns Japanska Udden och Lillåuddens krog runt hörnet. En kylig vinter plogas isbana, så då kan du snöra på dig skridskorna och ta dig ut på isen.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Mistluren 1 Västerås
Antal lägenheter
70
TV och bredband
Kabel-TV finns och ingår i månadsavgiften.
Bredband via Fibra finns, behövs ett internetabonnemang.