SNABBFAKTA
ADRESS
Barkarö bygata 26C
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
3 rum och kök
BO & BIYTA
81.9 + 0 kvm
BYGGÅR
2004
STARTPRIS
2 375 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
2 510 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

"Jag valde samma färg i alla rum för att få en känsla av lugn och harmoni"

Entré/hall

Egen entré via ena balkongen, med tak som skyddar mot regn och rusk. Väggar och innertak i lägenhetens alla rum har nyligen målats om och den sobra tonen i beige, som möter dig i hallen, följer enhetligt med in i övriga rum. Likaså ekparketten. Ytterkläderna hänger du av innanför dörren eller i någon av garderoberna. Den fina glasdörren längre in i hallen döljer en klädkammare.

ALLA BILDER

Köket

Köket ligger direkt till vänster när du kliver in i entrén, smidigt när matkassarna ska bäras in. Vita luckor med ram, vitt kakel och utmärkta ytor för både matlagning och brödbak. Utrustning; fullstor kyl och frys, inbyggd ugn och micro, spishäll, spisfläkt och diskmaskin. Här finns tillräckligt med golvyta för att välja mellan avlångt eller runt bord.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Det här är det mindre av de två sovrummen, men det är tillräckligt stort för både säng och skrivbord.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet är lättmöblerat så här kan du få in mer än en bara en soffa. Den största balkongen når du härifrån.

ALLA BILDER

Sovrum 2

I stora sovrummet finns plats för dubbelsängen, och längs ena väggen finns en rad fristående garderober.

ALLA BILDER

Badrum

Det fina badrummet är helkaklat med badkar, tvättställskommod, spegelskåp, toalett, handdukstork, tvättmaskin och torkskåp. Klinkergolv och golvvärme.

ALLA BILDER

Balkongerna

En fin dag börjar solen på balkongen vid entrén. Här finns också det ena förrådet som tillhör lägenheten. Efter lunch vandrar solen vidare till andra balkongen, och stannar fram till kvällen. Båda balkonger har tak.

ALLA BILDER
”Det är smidigt med både garage och två förråd, och så finns det gästparkeringar”

Föreningen

Brf Barkaröby är en mindre förening och känslan här är familjär. Byggnaderna uppfördes 2004/2005 och i föreningen finns 16 lägenheter, alla med bostadsrätt. Föreningen äger marken, fastigheten Barkaröby 15:304. Garageplats finns ledig att hyra för ca 315 kr/mån, inkl el, och föreningen planerar för laddboxar till elbilar. Det finns även planer på en gemensam grillplats på gården. Miljöbod finns för sopsortering.

ALLA BILDER

Omgivning

Här bor du på landet men ändå nära stan. Bussarna går flitigt och cykelbanan sträcker sig hela vägen till city. Här är det nära till motionsspår, fina lekplatser, Fullerö golfbana, bad- och båtplats, handelsträdgården och sist, men inte minst, omtyckta skolor.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Barkaröby
Antal lägenheter
16
TV och bredband
Bredband via Fibra, eget abonnemang krävs.
Allmänt om föreningen
Fastigheten bebyggdes 2004/2005 med 4 huskroppar med vardera 4 lägenheter och därtill förråds- och garagelängor. Föreningens fastighet är försäkrad till fullvärde hos Länsförsäkringar Bergslagen. Varje medlem tecknar egen hemförsäkring med bostadsrättstillägg.
Föreningen förvaltas ekonomiskt och administrativt av Mbf.
Mäklaren informerar
    Två förråd tillhör lägenheten; ett utanför entrédörren och ett större förråd i länga.
    På vår och höst brukar de boende i föreningen samlas för städdagar under trivsamma former. Föreningen har en robotgräsklippare så gräset sköts "av sig självt".
    Busshållsplatsen ligger runt hörnet.
Gunilla Hedman