SNABBFAKTA
ADRESS
Skånevägen 25
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
6 rum och kök
BO & BIYTA
158 + 0 kvm
TOMTAREAL
675 kvm
BYGGÅR
1988
STARTPRIS
3 895 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
4 250 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"En fika i solen på balkongen eller altanen är aldrig fel"

Huset och trädgården

Tomten är friköpt och delvis insynsskyddad av en tät tujahäck. En praktfull rhododendron, som dock inte hägrar så här års, möter dig vid entrén. Husets ytor fördelas över 1,5 plan och 6 rum och kök, varav 4 möjliga sovrum. En stor altan, delvis under tak, finns på husets baksida och det finns även en balkong. Carport med bakomliggande förråd, och plats för bilar på den asfalterade uppfarten. Extra förvaringsutrymme finns på vinden (två stycken på vardera sida om allrummet) som till stor del är golvad. Fastigheten är ansluten till fiber.

ALLA BILDER

Entré

Hallen får in ljus från flera håll. Här finns en klädkammare och en liten möblerbar yta under trappan till övervåningen. Ljusa ytskikt.

ALLA BILDER

Gäst-wc

När man är många i familjen, eller har gäster, är en extra toalett ett måste. Här finns en gäst-wc med handfat, överskåp/spegel och toalett. Våtrumsmatta och ljusa väggar.

ALLA BILDER

Köket

Det här är ett kök med gott om förvaring och med rejäl plats för matbordet. Kökssnickerierna är vita och köket är utrustat med; hällspis, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Utgång till altanen gör det smidigt att flytta ut när andan faller på.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet är byggt i vinkel med fönsterpartier åt tre väderstreck. Här finns plats för middagar, soffmys och för vinylsamlingen, om du har en sådan. Utgång till altanen. Parkettgolv.

ALLA BILDER

Sovrum 1

På nedre plan finns ett sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Om ni inte har behov av fyra sovrum så kanske det här rummet blir ett lek- eller gaming-rum, eller matrum. Möjligheterna är många.

ALLA BILDER

Tvättstuga/groventré

Den som en gång i tiden kom på idén om groventré/tvättstuga måste ha varit ett geni. Här kan barnens stövlar ligga huller om buller till vardags utan att det stör, och tvätthögarna kan få växa emellanåt. Här finns en tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, frånluftsvärmepump (värmepanna) och tvättho. Våtrumsmatta och ljusa väggar.

ALLA BILDER

Allrum

Trappan upp tar dig till det ljusa allrummet där taket går ända upp till nock. De synliga takbjälkarna, tillsammans med takfönstret, ger en härlig och luftig känsla. Utgång till den trevliga balkongen i sydöstläge.

ALLA BILDER

Sovrum 2 och 3

Till vänster om allrummet ligger två sovrum som är lika stora och spegelvända, båda med inbyggda garderober och ljusa ytskikt.

ALLA BILDER

Badrum

Badrummet känns modernt, snyggt och fräscht, och badkaret på tassar lockar till rogivande bad under snedtaket. Förutom badkar finns dubbel tvättställskommod, separat dusch med vikväggar i glas och toalett. Takfönster. Klinker på golvet och kaklade väggar. Golvvärme finns.

ALLA BILDER

Sovrum 4

Mittemot sovrum 2 och 3 ligger ett större sovrum som passar bra som föräldrasovrum. Här finns gott om garderober och en klädkammare.

ALLA BILDER

Området

Här bor du ca 5 km från Västerås city så det går bra att cykla ner på stan även om bussarna går ofta (nr 2 och 13). Något som uppskattas av många här är närheten till Rocklunda-området med motionsspår, idrottsarenor, fotbollsplaner, ridhus och gym. Gryta är ett stort bostadsområde med övervägande villor och radhus. Det är också ett av Västerås barnrikaste områden och här finns fyra grundskolor; Ormkärr-, Önsta-, Apalby- och Piltorpskolan. På området finns vårdcentral, apotek, utegym och hunddagis. Både Ica och Lidl ligger längs norrleden, så dessa passerar du enkelt på vägen hem. Tryter middagsfantasin, eller orken, så finns flera pizzerior att välja bland och även ChopChop Express.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
    NIBE F350 är en komplett frånluftsvärmepump som effektivt, enkelt och ekonomiskt uppfyller behovet av värme, ventilation, värmeåtervinning och varmvatten. Med inbyggd varmvattenberedare, elpatron, cirkulationspump, fläkt och styrsystem uppnås en driftsäker och ekonomisk värmeproduktion.
    Det finns larm som går att överta.
    Fastigheten är fiberansluten.
    Badrum renoverat -14.
    Kökssnickerier renoverat -16.
Jonas Westberg