SNABBFAKTA
ADRESS
Profilgatan 3
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
6 rum och kök
BO & BIYTA
181 + 85 kvm
TOMTAREAL
822 kvm
BYGGÅR
1939
STARTPRIS
6 850 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
6 600 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

Huset

Härliga ytor inne och ute, uppe och nere. Öppen planlösning ger en luftig känsla och bra funktionalitet till vardag och fest. Alla rum är stora i det här huset, och sovrummen har alla hörnläge med fönster åt två väderstreck. Tillsammans med vinden och källaren finns fina ytor, dessutom är takhöjden generös, närmare bestämt runt 2,60 m (i källaren ca 2,05 m, så även där kan du sträcka på dig). Boarean är ca 181 kvm och med den inredda källaren blir den disponibla ytan ca 266 kvm, och därtill finns en del extra golvyta under snedtaket på vinden, bra till förvaring. Garaget nås utifrån och används som förråd, fjärrstyrd port. Huset värms med fjärrvärme.

ALLA BILDER

Trädgården

Den här ljuvliga trädgården har allt en familj kan önska. Plats för umgänge, rekreation och för lek och spring. En köksträdgård med hallon, blåbär, jordgubbar, rabarber och odlingsytor. Välskötta gräsytor, rabatter, träd och buskar (bland annat häck av avenbok) och en gigantisk terrass på husets baksida, där solen är hela förmiddagen innan den går runt till poolområdet på framsidan för att stanna fram till kvällen. En altan som delvis är under tak finns på framsidan. Dessutom finns en utedusch, vattenutkastare, en lekstuga och slingor för robotgräsklippare.

ALLA BILDER

Entré

Huvudentré via betongtrappa och inne i entrén ligger målat trägolv. Tidigare ledde trapphuset till två separata lägenheter, men när nuvarande ägare flyttade in öppnade man upp för enfamiljsboende.

ALLA BILDER
"Det här var två rum tidigare, men vi öppnade upp till ett stort vardagsrum istället"

Vardagsrum

Tidigare två rum, men numera ett stort vardagsrum med utsikt över poolen, och med ytor som gör det möjligt att möblera om när andan faller på. Utgång till altanen på framsidan. Fiskbensparkett.

ALLA BILDER
"Vi har sparat ett helt gäng med gamla dörrar på vinden"

Sovrum 1

I dag föräldrasovrum, men fungerar lika bra som matrum, om man önskar det. Fristående garderober längs väggen och två inbyggda garderober i passagen utanför. Fiskbensparkett.

ALLA BILDER

Köket

Till höger om entrén, med helglasad dubbeldörr mot baksidans terrass, ligger köket. Här finns ett hederligt skafferi och side-by-side-kyl/frys med isfunktion, induktionsspis och inbyggd micro; dessa från Smeg, samt diskmaskin och spisfläkt. Gråmålat trägolv.

ALLA BILDER

Badrum 1

Helkaklat badrum med badkar, toalett, tvättställskommod och överskåp. Klinkergolv, golvvärme (el).

ALLA BILDER

Allrum

En fin plats för barn i alla ådrar att hänga på är allrummet, som nås från alla sovrummen på övervåningen. Här är utgången till balkongen och AC:n är installerad här. Fiskbensparkett.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Alla rum är stora även på övervåningen, det här rummet vetter mot framsidan, övriga mot baksidan. Fiskbensparkett.

ALLA BILDER

Sovrum 3

"Tonårssvit" med plats för både soffa och säng och här finns en egen klädkammare. Fiskbensparkett.

ALLA BILDER
"Både soffa och säng får plats i barnens rum"

Sovrum 4

Ännu ett riktigt stort sovrum, det här med gråmålat trägolv och en separat del där skrivbordet passar bra och där en inbyggd garderob finns. Det här har en gång i tiden varit övervåningens kök.

ALLA BILDER

Badrum 2

Helkaklat badrum med dusch, toalett, väggskåp, tvättställskommod och överskåp. Klinkergolv med golvvärme (el) och handdukstork.

ALLA BILDER

Vinden

Längst in på vinden har nuvarande ägare inrett ett mysigt kontor med utsikt över takåsarna. Textilmatta. Resterande del av vinden är förberedd för den som vill inreda, en mindre del kvarstår att tilläggsisolera. Idag används denna yta för förvaring.

ALLA BILDER

Källarvåning

En stor härlig groventré med plats för mängder av kläder och skor, och även för barnvagnen. Här finns även två stora förråd, och tvättstugan är smakfullt inredd med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, ho och bänkskiva i trä. Det finns även två bra rum som idag fungerar som gym respektive förråd. Målade betonggolv i ljusgrått i källaren.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Renoveringar under senare år:
  2015 Båda badrum renoverades av fackman
  2015 Köket renoverades
  2015 Ny el och vvs i hela huset
  2015-2021 Nya ytskikt och ändrad planlösning
  2015 Målning fönster
  2021 Målning källarfönster
  2017 Nytt tak
  2016 Garageport (fjärrstyrd)
  2019 Pool (mått 3,5 x 7 m, djup 1,50 m)
  2015-2019 Altaner och anläggande av trädgården


  Övrigt som är bra för en köpare att känna till:
  Radonmätning utförd 1998 (jan-april) och uppmätt värde var 33 Bq/m3, övre gränsvärde är 200 Bq/m3
  AC finns installerad på husets övervåning
  Robotslingor finns installerade, robot kan övertas mot avgift
  Laddbox till bil lämnas ej kvar
  Fiber ej indraget (finns i gatan, går att ansluta för den som önskar)
Gunilla Hedman