SNABBFAKTA
ADRESS
Verksgatan 20
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
99 + 0 kvm
BYGGÅR
2012
STARTPRIS
4 095 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
4 095 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Rymlig och möblerbar hall gör det extra välkommet"

Entré

Hallen rymmer en stor rymlig garderob med två skjutdörrar och avhängningsmöjligheter, och direkt innanför entrén ligger klinkergolv. Längre in i hallen finns ekparkett, liksom i alla övriga rum. Innerhallen är så pass rymlig att det får plats för möblering.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrum med snyggt kakel och klinker. Handfat med kommod, spegel, WC och dushhörna. Här finns också tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och väggskåp. Här står man lite extra länge och gör sig fin framför spegeln då golvvärmen kommer till sin rätta.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Detta mellan stora sovrum har två liggande fönster mot innergård. Rummet har målade väggar och en fondvägg och två garderober. Rummet är så pass stort att detta kan bli föräldrarsovrummet eftersom en fullstor dubbelsäng får plats utan problem.

ALLA BILDER

Köket

Köket här finns det gott om plats för matlagning, stort matbort med plats för många middagsgäster. När alla matglada är klara så kan de luta sig tillbaka och titta mot innergården och hamninloppet, kanske en båt kommer glidande, medan den fullstora diskmaskinen i rostfritt tar hand om resten. Övriga vitvaror är också i rostfritt, spisfläkten är i vit lack. Kökssnickerierna är vita från Ballingslöv.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Det stora sovrummet eller skall vi kalla det "Master bedroom" är mycket rymligt. En garderob med skjutdörrar efter helvägg. Detta rum precis som mellanstora rummet har två liggande fönster. Härifrån behöver du inte resa dig upp ur sängen för att se vatten. Väggarna är målade med fin fondvägg.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet blir naturligt ljust med de stora fönsterpartierna och dörren till inglasad balkong. Väggarna är också ljusa med en trevlig fondvägg. Rummet har en öppen planlösning mot innerhallen.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Detta sovrum var tänkt att vara en del av vardagsrummet. Nu är det ett sovrum och passar kanske en lite större familj eller varför inte låta svärföräldrarna ha ett eget rum när de kommer på besök. Väggarna är målade med ljus nyans. Sängen på bilden är 160 cm bred.

ALLA BILDER
"Även regniga dagar kan det vara mysigt att sitta på en av balkongerna"

Balkong

En regnig sommardag kan du glädjas av de två inglasade balkongerna som håller regndropparna borta. Från dessa två har du både mälarkontakt och mälarvy.

ALLA BILDER
"Jättetrevliga grannar"

Föreningen

Föreningen äger fastigheten Mistluren 1 i Västerås. På föreningens fastighet finns 5 byggnader med totalt 70 bostadsrättslägenheter. Föreningen har tecknat avtal med MBF om ekonomisk och administrativ förvaltning. De har också tecknat avtal med MARK Fastighets AB avseende fastighetsskötsel och lokalvård. Förråd finns i källaren, liksom cykelförvaring och barnvagnsrum. Några trappsteg ner finns en fin innergård. Här kan man umgås med grannarna.

ALLA BILDER

Omgivning

Här finns gångstråk längs vattnet med bryggor där du kan slå dig ner en stund. Vill du promenera in till city så finns en gångbro från Lillåudden. Åt andra hållet kan du gå till Steam hotel, det är inte heller långt bort. Restauranger och caféer ligger som ett pärlband längs vattnet, men vill du stanna hemmavid så finns Japanska Udden och Lillåuddens krog runt hörnet. En kylig vinter plogas isbana, så då kan du snöra på dig skridskorna och ta dig ut på isen.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Mistluren 1 Västerås
Antal lägenheter
70
TV och bredband
Kabel-TV finns och ingår i månadsavgiften.
Bredband via Fibra finns, behövs ett internetabonnemang.