SNABBFAKTA
ADRESS
Mårtenshamnsvägen 6
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
65 + 0 kvm
TOMTAREAL
1666 kvm
BYGGÅR
1974
STARTPRIS
3 495 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
3 400 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

Vardagsrum

Vardagsrummet har vi rakt fram från entrén. Här möts du av ett mycket trevligt ljusinflöde med en härlig utsikt mot Mälaren och trädgården. Braskaminens centrala plats värmer upp huset under kallare dagar. Luftvärmepumpen som sitter på väggen används också flitigt. Golvet har lamint och väggarna är målade.

ALLA BILDER

Matplats

Matplatsen är mellan vardagsrummet och köksdelen. Härifrån ser du också Mälaren och under målitiden kan du se hur sjöfolket far fram på vattnet. Golvet har platsmatta och väggarna har träpanel.

ALLA BILDER

Kök

Köket har en äldre stil med kökssnickerier i grön nyans. Spis med häll och ugn, spisfläkt, kombi kyl/frys. Utgång till altan i söderläge och en fin utsikt över Mälaren mot två håll. Golvet här har precis som matplatsen plastmatta och träpanel.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Det stora sovrummet direkt till vänster om entrén får plats med en dubbelsäng. Golvet har lamint och väggarna har träpanel. En garderob.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Detta sovrum närmast matplatsen har heltäckningsmatta och tapet grön nyans. En garderob finns.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Sovrummet närmast köksdelen har också heltäckningsmatta och tapet i grön nyans. Här finns också flera garderober så gott som efter helvägg.

ALLA BILDER

Entré

Trevlig entré med ett fint ljusinläpp från vardagsrummets stora fönsterpartier.Väggarna har träpanel och golvet har plastmatta.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet finns till höger om entrédörren. Här finns duschhörna, tvättmaskin, handfat med kommod, spegel med spotlights och wc. Vägggar och golv har våtrumstapet och våtrumsmatta.

ALLA BILDER

Huset

Huset är om ca 65 kvm. Under en del av huset finns en källaren med egen ingång från gaveln av huset. Här kan det mesta förvaras. Två parkeringar finns att ställa fordon på.

ALLA BILDER

Trädgården

Tomten är uppvuxen med stora gräsytor. Sjövatten finns draget till tomten.

ALLA BILDER

Omgivning

Omgivningen är underbar i detta lugna område. Här finns ängar, betande hästar och en liten båthamn. Grannarna skall vi inte glömma bort att nämna att dem är mycket trevliga och hjälpsamma.

ALLA BILDER