SNABBFAKTA
ADRESS
Spikverksgatan 18
BOSTADSTYP
Radhus
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
132 + 0 kvm
TOMTAREAL
338 kvm
BYGGÅR
1975
STARTPRIS
2 995 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
3 440 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Här samlas vi oftast när vi har besök eller bara vill se på TV"

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och får plats med både lekande barn och matgäster. Gavelfönstret tillsammans med de stora fönsterpartierna mot baksidan och altanen släpper in mycket ljus. Golvet har eparkett och väggarna är ljusa med fondväggar. Utgång till en trevlig altan med hela baksidan i västläge.

ALLA BILDER
"Ljust, fräscht och stilrent. Alla tänkbara vitvaror finns."

Köket

I köket, som oftast blir en central plats, finns gott om utrymme. Här kan man sitta vid köksbordet eller bara hänga vid bardisken. köket bjuder på vita kökssnickerier, induktionshäll, ugn, spisfläkt i rostfritt, fullstor kyl och frys och diskmaskin. Bra med förvaring. Plats för köksmöbler vid det stora köksfönstret och ett gavelfönster med ett bra ljusinsläpp. Ljusa väggar och klinkerliknande laminatgolv.

ALLA BILDER

Entré

Här är det skönt för fötterna när värmeslingorna värmer klinkergolvet. Väggarna är målade. Två inbyggda garderober och avhäningsmöjligheter.

ALLA BILDER

Gäst-wc

Liten mysig gästtoalett med WC och handfat. Golv med klinker och målade väggar.

ALLA BILDER

Hall övervåning

Hallen på övervåningen är ljus tack vare takfönstret. Här kommer du åt två stycken stora klädkammare och ett linneskåp. Golvet har ett plastmatta och ljusa väggar och fondvägg.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Rymligt sovrum med fönster i västläge och mot balkong. Ljus plastmatta och målade väggar, en fondvägg. Här finns också en dubbelgarderob och ett linneskåp.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Detta sovrum är också stort och vätter mot väst. Härifrån kommer du dessutom ut på balkongen. Plastmattan på golvet är ljus och väggarna likaså. En fondvägg.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet har handfat med kommod och sidoskåp, spegel, handdukstork, WC och duschhörna. Här är det också skönt för fötterna när golvvärmen är påslagen.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Detta sovrum är ett av två som har fönster åt öst och framsida. Plastmatta i grå nyans och ljusa målade väggar med en fondvägg. En inbyggd dubbelgarderob med skjutdörrar.

ALLA BILDER

Sovrum 4

Andra sovrummet, precis som rummet bredvid, har fönster åt öst och framsida. Golvet har ljus plastmatta och väggarna har tapet i grå nyans.

ALLA BILDER

Tvättstuga

Direkt till vänster om entrén finns tvättstugan. Den har tvättmaskin och torktumlare. Tvättho och arbetsbänk och skåp för förvaring.

ALLA BILDER

Området

Spikverket byggdes 1974-1975 och består av 266 hushåll. I föreningen ansvarar vi gemensamt för värme, sophantering, och gatuunderhåll med mera. På området finns tennisbana, basketplan och två stora lekparker.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Visste du att samfälligheten heter Spikverket och har en egen hemsida, www.spikverket.se
  Radhusen på Bandverksgatan och Spikverksgatan ingår i samfälligheten.
  Anmälan om ägarbyte kan göras på Spikverkets hemsida.
  Det annordnas två städdagar per år, vår och höst.
  Fiber är indraget, eget abonnemang krävs.
  Trädet på baksidan kommer att tas bort liksom del av häcken då Mälarenergi håller på och gräver för att laga fjärrvärmeledningar. Tomten kommer att återställas.
Jonas Westberg