SNABBFAKTA
ADRESS
Tulpangatan 40
BOSTADSTYP
Parhus
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
120 + 20 kvm
TOMTAREAL
312 kvm
BYGGÅR
1991
STARTPRIS
3 095 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
3 375 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Mer familjevänligt får man leta efter"

Huset och trädgården

Tomten är friköpt och omgärdad av häck. Ett inglasat uterum och soldäck på husets baksida, tillsammans med en plattsatt uteplats under tak vid entrén, ger möjligheter till både sol och skugga. Kodlås gör allt lite enklare, inga nycklar att tappa bort helt enkelt! Som boende ingår man i samfällighetsföreningen Luktärten. Området är bilfritt, men garage ingår och finns i en separat länga. Det finns en fin föreningslokal att hyra. Bredband och kabel-tv via ComHem.

ALLA BILDER

Entré

I hallen finns en fristående garderob med sittbänk och plats för avhängning. Under trappan kan du parkera en barnvagn intill den stora garderoben, som täcker en dörröppning in till sovrummet. Nymålad trappa (2020) upp till husets övervåning. Klinkerliknande golv i mörkgrått.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Det här vardagsrummet är stort nog för både lekande barn och middagsgäster. Dörr ut till inglasade altanen gör det enkelt att flytta ut både tallrikar och gäster. Alldeles nytt ljust trägolv, lagt 2020. Gamla parketten ligger kvar under. Ljust målade väggar.

ALLA BILDER

Köket

Här slipper du dammhyllor ovanpå överskåpen då luckorna ansluter mot väggen. Vita skåpluckor och vitt kakel. Ljus matplats i hörn med gott om fönster. Markis finns. Utrustning; spishäll 2016, kyl 2014, frys 2014, inbyggd ugn 2019 och micro 2019, diskmaskin 2014 och spisfläkt. Mörkgrått klinkerliknande golv, enhetligt med hallen, och ljust målade väggar.

ALLA BILDER
"Vi är så nöjda med renoveringarna av badrummen"

Badrum 1

Här är det raka linjer. Snyggt, funktionellt och stilrent. Badrummet renoverades 2020 och här finns duschhörna med glasvägg, tvättställskommod, toalett och en snygg handdukstork. Infällda spotlights i taket och golvvärme för glada fötter. Klinkergolv och kaklade väggar.

ALLA BILDER

Tvättstuga

En riktigt bra tvättstuga hittar du innanför köket. Här finns både tvättmaskin och torktumlare och gott om arbetsytor med hyllor ovanför. Våtrumsmatta.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Det här sovrummet har faktiskt två ingångar. Här har ägarna valt att ställa garderober för ingången mot hallen. Ljust golv och ljust målade väggar/ljus tapet.

ALLA BILDER

Hall övervåning

Hallen på övervåningen har ljust golv och ljust målade väggar. Här finns ytor att ställa en garderob eller hurts efter väggen.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Mysigt sovrum med takfönster. Ljusa golv och ljust målade väggar. Garderober efter kortväggen.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Detta sovrum bjuder på två dubbelgarderober med skjutdörrar. Ljusa golv och ljust målade väggar.

ALLA BILDER

Badrum 2

Här kan du tappa upp ett varmt bad och mysa under snedtaket. Badrummet renoverades 2020 och är kaklat. Klinker på golvet. Toalett och tvättställskommod.

ALLA BILDER
"Lekrummet har används flitigt"

Sovrum 4

Det här stora sovrummet har härliga ytor. Golvet är ljust och väggarna ljust målade. Anslutning till lekrum/walk in closet med heltäckningsmatta och ljusa väggar.

ALLA BILDER

Området

Här bor du ca 5 km från Västerås city så det går bra att cykla ner på stan även om bussarna går ofta (nr 2 och 13). Något som uppskattas av många här är närheten till Rocklunda-området med motionsspår, idrottsarenor, fotbollsplaner, ridhus och gym. Gryta är ett stort bostadsområde med övervägande villor och radhus. Det är också ett av Västerås barnrikaste områden och här finns fyra grundskolor; Ormkärr-, Önsta-, Apalby- och Piltorpskolan. På området finns vårdcentral, apotek, utegym och hunddagis. Både Ica och Lidl ligger längs norrleden, så dessa passerar du enkelt på vägen hem. Tryter middagsfantasin, eller orken, så finns flera pizzerior att välja bland och även ChopChop Express.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
    ° Garage finns i länga och ingår i avgiften, här finns motorvärmaruttag med timer. Ytterligare p-plats kan eventuellt finnas att hyra och i skrivande stund så finns det ledigt både med el och utan el. Gästparkeringar finns
    ° Pantbrev finns på 2 241 000 kr
    ° Samfällighetsföreningen Luktärten har 54 delägare och ekonomisk förvaltning sköts av HSB
    ° Gemensamhetslokal finns att hyra
    ° Nära till service i Önsta centrum, till Ica Kvantum och med bil tar det bara några minuter till Erikslunds köpcentrum
Jonas Westberg