SNABBFAKTA
ADRESS
Barkarö bygata 26A
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
3 rum och kök
BO & BIYTA
81.9 + 0 kvm
BYGGÅR
2004
STARTPRIS
2 300 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
2 900 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

Entré

Entré under skyddande tak. Innanför dörren hänger du av dig ytterkläderna i skjutdörrsgarderoben, och längre in i hallen finns även en klädkammare. På golvet ligger ekparkett här, liksom i övriga rum.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Det större sovrummet ligger direkt till vänster innanför entrén med plats för dubbelsäng och två fristående garderober. Persienner och markis.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Här har färgen knappt hunnit torka, sovrummet är alldeles nymålat i sobert beige. Det här är det mindre av de två sovrummen, men det är tillräckligt stort för både säng och skrivbord. Persienn.

ALLA BILDER
"Jag gillade öppna planlösningen direkt. Det blir både ljust och socialt, samtidigt som köksön är en bra arbetsyta."

Köket

Gott om förvaring, framförallt i och med köksön. Vit köksinredning från Tibrokök och plats för matbord intill fönstret. Utrustning; kyl (dec -20), frys, spishäll, inbyggd ugn och diskmaskin.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Det luftiga vardagsrummet öppnar upp för umgänge kring köksön, tv-tid i soffan och sköna stunder på uteplatsen.

ALLA BILDER

Badrum

Det stora helkaklade badrummet rymmer dusch, tvättställ, toalett och en separat del för tvättmaskin och tvättho i rostfritt. Klinkergolv med golvvärme (el).

ALLA BILDER

Uteplats

Lugnt och skyddat läge på uteplatsen. Du omges av föreningens gräsyta och häck, och en fin dag kan du kommer solen runt hörnet runt lunch och stannar fram till kvällen. Plattsättningen är nyligen omgjord.

ALLA BILDER
"När det är grönt ute är det väldigt lummigt på innergården och kring min uteplats."

Föreningen

Brf Barkaröby är en mindre förening med familjär känsla. Byggnaderna uppfördes 2004/2005 och i föreningen finns 16 lägenheter, alla med bostadsrätt. Föreningen äger marken, fastigheten Barkaröby 15:304. Garageplats finns ledig att hyra för ca 380 kr/mån inkl el, och laddboxar planeras till elbilar. Det finns även ett antal gästparkeringar. På vår och höst brukar de boende i föreningen samlas för städdagar under trivsamma former. Föreningen har en robotgräsklippare så gräset sköts "av sig självt". Miljöbod finns för sopsortering.

ALLA BILDER

Omgivning

Här bor du på landet men ändå nära stan. Bussarna in till stan går till sent på natten men du kan också cykla på cykelbanan in till stan. Här finns motionsspår, fina lekplatser, Fullerö golfbana, bad- och båtplats, handelsträdgården och sist, men inte minst, två omtyckta skolor upp till åk 6.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Barkaröby
Antal lägenheter
16
TV och bredband
Bredband via Fibra, eget abonnemang krävs.
Allmänt om föreningen
Fastigheten bebyggdes 2004/2005 med 4 huskroppar med vardera 4 lägenheter och därtill förråds- och garagelängor. Föreningens fastighet är försäkrad till fullvärde hos Länsförsäkringar Bergslagen. Varje medlem tecknar egen hemförsäkring med bostadsrättstillägg.
Föreningen förvaltas ekonomiskt och administrativt av Mbf.
Mäklaren informerar
    Två förråd tillhör lägenheten; ett utanför entrédörren och ett större förråd i länga.
    Larm finns att överta, om så önskas.
Gunilla Hedman