SNABBFAKTA
ADRESS
Infanterigatan 100
BOSTADSTYP
Radhus
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
113 + 4 kvm
TOMTAREAL
128 kvm
BYGGÅR
1965
STARTPRIS
3 350 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
3 350 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

Huset

Här ingår vatten, värme, kabel-tv, sophämtning, garage, snöröjning och delar av yttre underhåll (t ex yttertak) i samfällighetsavgiften. Huset har fint läge på området, fritt åt båda håll. Fin stensättning vid entrén, som skyddas av tak, och trädgården på baksidan går smidigt ihop med samfällighetens allmänning. Ytorna i huset fördelas över två våningar samt en liten källardel om ca 4 kvm. Fastigheten är fiberansluten. Två gånger om året strålar man samman till städdag.

ALLA BILDER
"Den lättskötta tomten innehåller allt du kan önska på en komprimerad yta"

Uteplats

Det är detaljerna som gör det! Målade väggar och golv på den takade altanen bidrar till den ombonade känslan. Den lilla mysiga stensatta platsen är som gjord för en bänk. Mindre förråd för krukor och dylikt.

ALLA BILDER

Entré/hall

Du kliver ur skorna på klinkerplattor, som längre in övergår till parkett. Ytterkläderna hängs på hatthyllan eller i garderoben och kanske väljer du att dölja kläderna snyggt bakom ett draperi, precis som nuvarande ägare gjort. I inre delen av hallen finns plats för skåp eller byrå, och här finns trappan till övervåningen och ner till förrådet/"pannrummet".

ALLA BILDER

Sovrum 1

Härlig tapet sätter färg i sovrummet på nedervåningen. Här finns linneskåp, garderob och öppen klädförvaring samt överskåp, i dag dolt bakom draperi. Laminatgolv.

ALLA BILDER

Köket

Det insynsskyddade köket bjuder på utsikt över trädgården och en fin dag ställer du nog upp dörren till altanen. Köket är klassiskt med vita ramluckor och svart kakel, medan matplatsen försetts med en fondvägg. Vitvaror i rostfritt; hällspis, köksfläkt, diskmaskin, inbyggd micro och fullstor kyl+frys. Parkettgolv.

ALLA BILDER

Wc/tvätt

En halvtrappa upp ligger badrum med tvättmaskin, torktumlare, tvättställskommmod, spegelskåp och toalett. Endel grannar har valt att inreda tvättstuga i källarförrådet istället, ett alternativ om ännu en dusch behövs. Kaklade väggar och klinkergolv.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet finns på övervåningen, integrerat med en övre hall. Originalparketten i vardagsrummet är fint bevarad och skön att sätta fötterna på, slipad och oljad. I hallen finns en platsbyggd dubbelgarderob och här ligger laminatgolv. Markis.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Två sovrum finns på övervåningen, det här med fin mönstrad tapet i ljusa toner. Fristående garderob. Laminatgolv.

ALLA BILDER

Sovrum 3

I det här sovrummet har väggarna målats i en varm "greige" nyans. Laminatgolv.

ALLA BILDER

Badrum

Badrummet på övervåningen renoverades av fackman 2015. Helkaklat med klinkergolv och handdukstork (vattenburen, kopplad till fjärrvärmen). Duschhörna, tvättställskommod, spegelskåp och toalett.

ALLA BILDER

Sommarbilder

Vi hade tur som hann fånga trädgården på bild under sensommaren!

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  - Alla fönster är ommålade och tätade 2021
  - Badrummet på övervåningen renoverades av fackman 2015
  - Alla ytskikt interiört är renoverade under senare år och arbetet är varsamt gjort, vilket inte minst märks på de vitmålade trätaken på övervåningen
  - Persienner finns i alla rum
  - Fastigheten är ansluten till Fibra
  - Radonmätning utfördes i okt-dec 2022, årsmedelvärde 170 Bq/m3 vilket är ett godkänt värde (gränsvärde 200 Bq/m3)

  - Samfälligheten har en reparationsfond och har avtal med MBF om ekonomisk och administrativ förvaltning. I bilagd årsredovisning kan du, på sidan 2-3, ta del av vad som ingår i det gemensamma underhållet.
  - Taket är omlagt ca 2004 via samfälligheten (ingen kostnad för dig som husägare)
Gunilla Hedman