SNABBFAKTA
ADRESS
Skepparvägen 14
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
90 + 9 kvm
TOMTAREAL
1183 kvm
BYGGÅR
2018
STARTPRIS
3 150 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
3 300 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

"Alla ytor med marksten/asfalt är isolerade med markskivor, ca 140 kvm"

Huset

Allt i ett plan, byggt 2018 (LB-hus). Påkostad grundläggning med isolering under all asfalterad och stensatt yta motverkar framtida sättningar och bidrar till god energihållning, och dessutom är det väldränerat. Huset värms med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme i alla rum, energisnålt och dessutom smart. Med ett Smarta-hem-system kan ni inte bara styra och mäta den specifika energianvändningen, utan också styra belysningen från en App. Ekparkettgolv i alla rum, klinker i hall och badrum. Alla fönsterbänkar är av kalksten. Isolerat förråd om ca 9 kvm finns bakom carporten, OSB-skivor bakom alla gipsskivor.

ALLA BILDER
"Aronia-häcken har gett litervis med bär, bären är riktiga vitaminbomber"

Trädgården

Prydligt med stensättningar, rabatter, buskar och fruktträd. Här finns rhododendron, plommon, aroniahäck, äppelkvitten, rosenhagtorn, doftschersmin, liljor, magnolia, buxbom och äppelträd. Den stensatta uteplatsen på baksidan har soligt västerläge.

ALLA BILDER

Entré

Här är det lätta att hålla ordning. Entrén är både snygg och praktisk, med klinkergolv och gott om plats att hänga kläder innanför de breda spegelskjutdörrarna. Plats finns också för ytterligare en garderob eller en sittbänk. I garderoben finns luckan till vinden.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Intill entrén ligger det större sovrummet, med plats för dubbelsäng. Här finns en garderob.

ALLA BILDER

Sovrum 2

I husets vänstra del, sett från entrén, finns två likadana sovrum som är spegelvända. Det här sovrummet har två garderober.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Det här rummet vetter mot baksidan, här finns en garderob.

ALLA BILDER

Badrum

Stilrent och helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Dusch med vikdörr, tvättställskommod, spegelskåp med belysning, toalett, tvättmaskin och torktumlare. Här finns också värmepumpen.

ALLA BILDER

Köket

Köket och vardagsrummet är en öppen fråga, ljust och luftigt. Eftersom dörren ut till den soliga uteplatsen är placerad här, intill matplatsen, är det lätt att duka ut sommartid när molnen skingras. Snyggt, vitt kök från Ballingslöv och vitt kakel. Utrustning; induktionshäll, varmluftsugn, kyl, frys, integrerad diskmaskin, spisfläkt och inbyggd micro. Micron installerades 2021.

ALLA BILDER
"Man kan knappast bo billigare, dessutom är det ju ingen fastighetsavgift på många år"

Vardagsrum

Här är det ljust med stora fönsterpartier och nära till hands att hämta något gott från köket. Förberett för eldstad med kanal för inkommande luft.

ALLA BILDER
"Skolan är ny och det är enkelt att ta tåget"

Omgivning

Här i byn finns en alldeles ny skola/förskola samt idrottshall, dessutom finns förskola och en lekplats längre ner på gatan. I Ransta finns även idrottsplats med ytor för fotboll, hockey och boule samt ett gym och ridhus. Det är bra pendlingsförhållande med tågstation (17 minuter Ransta-Västerås C) och gratis kollektivtrafik med VL Buss inom Sala kommun. Det finns en mataffär (Tempo) med Post, ATG, svenska spel samt pizzeria och bensinstation. PRO finns i Ransta som har mycket aktiviteter och har i dagsläget 200 medlemmar. Det är fin natur i närområdet med många fina vandringsleder. Blåbär, lingon och vilda hallon finns väldigt nära i skogen. Med bil till Västerås (ca 25 km) tar det ca 20 minuter och till Sala (ca 14 km) tar det ca 13 minuter.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Carport med isolerat förråd om ca 9 kvm
  Ingen fastighetsavgift första 15 åren
  10 års Nybyggnadsförsäkring övergår till ny fastighetsägare
  Radonmätning utförd; sovrum 40 Bq Vardagsrum 30 Bq
  Under alla ytor med marksten/asfalt är marken isolerad med markskivor ca 140 kvm
  Vid stuprör finns ränndalsstenar och dräneringsslangar i marken som leder ut vattnet från huset
  Huset har Fiber från Telia (det finns även parabol Canal-Digital för TV men den kan man ta bort om man vill, och ta TV från fibern)
  Ny inbyggnadsmicro i ett av kökets högskåp, 2021
Gunilla Hedman