• Fastighetsmäklare Västerås
  • Fastighetsmäklare Västerås

Westhem – Mäklare Västerås

Välkommen till en mäklare med nyare tänk 

 

När det kommer till att göra en bostadsaffär så är det viktigt att få känna sig trygg med sin mäklare. Våra mäklare på Westhem kommer att ta väl hand om dig och de kommer att bjuda på mycket omtanke och personligt engagemang. För en fastighetsmäklare hos oss förmedlar ditt hem och inte bara en fastighet. Anlita Westhem mäklare Västerås när det är dags att byta hem. 

 

I ryggen har vi många års erfarenhet som mäklare och passionen för det vi gör blir bara större med tiden. Vi ser fram emot att få ta dig framåt i din bostadsresa när det är dags att sälja eller köpa hus eller bostadsrätt i Västerås. 

 

Mäklare Västerås  

 

Börjar det bli dags att sälja din bostad i Västerås? Då kan du kontakta oss och boka in en kostnadsfri värdering på din villa eller lägenhetVärderingen är helt utan förpliktelser så du bestämmer själv om du vill gå vidare till nästa steg mot en försäljning, eller om du vill fundera på saken. 

 

Mäklarna på Westhem 

 

I vårt mäklarteam på Westhem finns våra mäklare Gunilla och Jonas, som har hjälpt många nöjda kunder till lyckade bostadsaffärer i Västerås. Och det är mycket tack vare deras förmågor att skapa goda relationer. De vet att det är viktigt att vara lyhörda och att hålla en bra kommunikation med digMed deras kompetens och med en portion av humor på det så kommer det att kännas enklare än vad du först trodde att sälja din bostad.  

 

En mäklare med professionell expertis och vänskapliga tips – det är standard hos oss! 

 

Westhem hjälper säljare och köpare att hitta varandra och vi är en oberoende mäklare i Västerås. Vår mäklarbyrå ägs inte av ett försäkringsbolag eller en bank så vi har inga intressen av att få dig till att byta. Det gör vi bara om du själv vill. Vi gör allt för att du som kund ska känna dig bekväm genom hela processen. 

 

Ska du köpa en ny bostad genom oss så ska du veta att vi hjälper dig hela vägen från visning tills att du får din efterlängtade nyckel. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och välinformerad, för det är ju så mycket att tänka på när man ska köpa hus. 

 

Mäklare – all inclusive 

Vi på Westhem står för ett nyare tänk när vi kommer till fastighetsmäkleri. Det som utmärker oss mest är att vi lägger mycket tid på varje objekt för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt, både för säljare och köpare.  

 

Mäklarbyrån Westhem består av ett team där vi alla hjälps åt med att lyfta ditt hem inför en försäljning. Vi skriver välformulerade och intressanta beskrivningar för att spekulanterna ska få sig en bra uppfattning om bostaden redan innan visningen. 

 

I vårt team på Westhem ingår också en excellent fotograf och i samarbete med vår förträffliga stylist så skapas magi. Med en touch av homestyling visar ditt hem upp sin rätta potential både i prospektet och på visningen.  

 

Nöjet med att vara mäklare i underbara Västerås 

Bostäder i Västerås går att få i många olika versioner. Stilrena bostadsrätter, tilltalande villor i familjevänliga områden, centrala citylägenheter… Charmiga äldre hus eller moderna nyproduktioner. 

 

Västerås som stad har mycket att erbjuda sina invånare. Förutom närheten till Mälaren får du gott om naturupplevelser, shopping, service, kultur, sport och nöjen. 

 

Varmt välkommen till Westhem mäklare Västerås 

 

Så, är du intresserad av att köpa bostadsrätt eller villa i Västerås? Letar du efter bostad i Brottberga, Blåsbo, Hagaberg, Vallby, Lustigkulla, Framnäs, Freja, Haga, Öster Mälarstrand, Stallhagen, Enhagen, Ekbacken, Tidö Lindö, Barkarö, Hamre, Branthovda, Berghamra, Vega, Malmaberg, Djäkneberget, Ormberget, Talltorp, Viksäng, Lillhamra, Gäddeholm, Irsta, Hökåsen, Örtagården, Stohagen, Kristiansborg, Skälby, Rönnby och Hammarby Stadshage eller i något annat Västeråsområde? 

Kika då vidare på vår sida så ser du alla våra objekt som är till salu just nu. Och du hittar dem förstås även på Hemnet. 

 

PssstWesthem har en kanal på YouTube. Följ gärna den för att se vad vi sysslar med. 

 

© Copyright Westhem Fastighetsmäklare