• Fastighetsmäklare Västerås
  • Fastighetsmäklare Västerås

Westhem fastighetsmäklare Västerås

Välkommen till en fastighetsmäklare med nyare tänk 

 

Tycker du precis som vi, att en bra fastighetsmäklare måste vara lyhörd, erfaren och passionerad? Samtidigt som personligt engagemang och omtanke till dig som kund är lika viktigt? Westhem fastighetsmäklare Västerås tar väl hand om dig när det är dags att byta hem.  

 

Vi är med er under hela bostadsresan, vid försäljning eller vid köp. En fastighetsmäklare från Westhem sviker aldrig och kommer att hjälpa dig med alla steg till en oerhört lyckad bostadsaffär. Går du i tankar på att sälja din bostad i Västerås? Börja med att kontakta oss för en kostnadsfri värdering utan förpliktelser. Och sedan tar vi resten därifrån, när du är redo. 

 

Fastighetsmäklare Västerås 

 

Westhem är en småskalig fastighetsbyrå som hjälper köpare och säljare att hitta varandra. Våra mäklare Gunilla och Jonas tar sig tid till att se just dig och dina unika önskemål. För med en bra relation blir bostadsaffären lite tryggare för alla parter. 

 

Du får en fastighetsmäklare som väver ihop både professionell expertis och vänskapliga tips och råd 

 

Vi vet att det ofta är lite obekvämt att sälja sitt hem. Så vi kommer att göra vårt yttersta för att din försäljning ska bli bekväm och trygg på alla sätt och vis. Det är så mycket att tänka på och att släppa in någon okänd i hemmets innersta vrår kan vara lite skrämmande. För att inte tala på att blanda in någon i din privata ekonomi. 

 

Mäklarna på Westhem har många år i branschen och är oberoende fastighetsmäklare i Västerås. Så du ska veta att vi inte ägs av varken ett försäkringsbolag eller en stor bank. Har du redan pålitliga bolag som du trivs med så är det bara att fortsätta! Vi har alltså inga intressen av att du ska byta ut dem, om inte du själv vill förstås.  

 

Ska du köpa hus eller bostadsrätt förmedlat av Westhem så står vi stadigt vid din sida ända tills du har nyckeln i fickan. 

 

Westhem har fastighetsmäklare med nyare tänk 

 

Alla hem har sin charm, men ibland behöver det kanske lite hjälp på traven när det ska säljas. Vid en försäljning lägger vi mycket tid på att få fram din bostads fulla potential. Detta gör vi bäst genom lformulerade, ärliga beskrivningar i prospektet och med snygga foton tagna av vår egen fotograf. Som ett resultat så blir både säljare och köpare nöjdare. 

 

Homestyling i Västerås 

 

I samarbete med vår fantastiska stylist skapas ett vackert hem att förmedla ut i Västerås. Både genom de proffsiga bilderna vi tar och senare när det är dags för visning. Vår stylist ser till att bostaden kommer till sin fulla rätt och att spekulanterna lättare känner att ”Nämen, HÄR vill jag bo”.  

 

Westhem kan Västerås, inte bara från en mäklares vy

Som erfarna fastighetsmäklare i Västerås så är det inte speciellt svårt att förstå varför så många människor vill bosätta sig just härFör det finns så många härliga områden i vår ort. Dessutom får du bo nära allt du kan önska av service, shopping, kultur, natur – och Mälarens vatten. 

 

I Västerås finns områden som är självklara familjefavoriter med nära till skolor och så har vi city med gångavstånd till det mesta. Västerås är lika njutbart varenda dag!  

 

Västeråsare har möjlighet till att främja sina intressen med mängder av sport och träning, kultur och nöjen. 

 

Varmt välkommen till Westhem fastighetsmäklare Västerås 

Är du intresserad av att köpa villa eller bostadsrätt i Västerås? Och letar du efter bostad i Brottberga, Blåsbo, Hagaberg, Vallby, Lustigkulla, Framnäs, Freja, Haga, Öster Mälarstrand, Stallhagen, Enhagen, Ekbacken, Tidö Lindö, Barkarö, Hamre, Branthovda, Berghamra, Vega, Malmaberg, Djäkneberget, Ormberget, Talltorp, Viksäng, Lillhamra, Gäddeholm, Irsta, Hökåsen, Örtagården, Stohagen, Kristiansborg, Skälby, Rönnby och Hammarby Stadshage eller i något annat område

Spana då vidare på vår sida så ser du alla våra objekt som är till salu just nuOch du kan förstås se objekten vi har i Västerås även  Hemnet. 

 

Pssst! Vet du att Westhem har en egen kanal på YouTube också? Följ gärna den så kommer du  ta del av vad vi sysslar med. 
© Copyright Westhem Fastighetsmäklare