SNABBFAKTA
ADRESS
Lofsens fjällby 23 Adress Högbäcksvägen 23, 1/6 del, andel 2 Gul
BOSTADSTYP
Fritidshus
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
58 + 0 kvm
BYGGÅR
1979
STARTPRIS
250 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

”Tomten är lättskött och det är nära skidbacken"

Området

Huset ligger i den övre delen med ett bra läge mot backen och Lofsdalens skidanläggning med lift och skidspår. Från stugan glider du enkelt ner till liftstationen.

ALLA BILDER

Storstuga

Trivsam storstuga med öppen planlösning i anslutning till kök. Här finns gott om plats för social samvaro som TV-tittande och umgänge. Här får det plats med både rymlig soffgrupp, soffbord, tv-bänk och matplats för 4-6 personer med matbord och stolar. Braskamin. Utgång till altanen med tak. Furugolv och väv på väggarna samt träpanel i tak. Bäddsoffa med plats för två sängplatser.

ALLA BILDER

Köket

Arbetskök med öppen planlösning mot storstugan. Fönster ut mot naturen i tre vädersteck. Skåpluckor i furu, kakel ovan diskbänk och arbetsbänk, laminatbänkskivor och diskbänk. Kyl/frys, spis/ugn, köksfläkt och diskmaskin. Köket är välutrustat med porslin och husgeråd. Matplats i anslutning till köksdelen med furumöbler. Furugolv och träpanel på väggarna.

ALLA BILDER

Entré

Entrén leder in till hall med hatthylla. Hallen har ljust golv och ljusa väggar. Dörren närmast entrén är sovrum 3 som andra hus har som förråd.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Stora sovrummet får plats med en dubbelsäng. Här finns träpanel och väv på väggarna och golvet har heltäckningsmatta.

ALLA BILDER

Sovrum 2 och 3

Sovrummen har båda våningssängar. Väggarna i sovrummet har träpanel och golvet har heltäckningsmatta. Sovrummet närmast entrén har andra hus som ett förråd. Förrådet finns i anslutning till altanen.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet har våtrumsmatta och våtrumstapet. Handfat med underskåp, överskåp och wc. Duschhörna. Sist men inte minst finns också en bastu.

ALLA BILDER
”Här är det härligt både sommar och vinter"

Naturen

Med denna härliga fjällkänsla kan naturlivet avnjutas både på sommaren och vintern.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Visste du att...?
  Lofsdalen blev en av Härjedalens första byar. Namnet Lapsadall står skrivet i ett köpebrev från 1426. Byns namn kan ha uppkommit genom ån "Lafsa".
  Härjedalen har fått sitt namn av Härjån, i vars dalgång de tidigaste bosättningarna ägde rum.
  Hemsidan är, www.lofsensfjallby.se.

  Ägande:
  Husen i Lofsens Fjällby ägs av privatpersoner och till en viss del av företag och organisationer, vilka förfogar över andelar från 4 veckor upp till 13 veckor. Antalet andelsägare i hela Lofsens Fjällby är för närvarande drygt 750 st.
  Andelsägarna äger huset tillsammans och disponerar över sina respektive andelsveckor enligt andelsscheman där veckornas fördelning ändras löpande varje år.

  Förvaltning:
  Lofsens Fjällby förvaltas av en stugförening, där alla andelsägare är medlemmar. Föreningen ansvarar genom en vald styrelse för löpande reparationer och underhåll av stugor och stugområde.
  Förhållande mellan andelsägare och stugförening gällande ansvar i olika frågor regleras i samägandeavtal samt samverkansavtal.

  Kostnader:
  Samtliga kostnader för stugornas och stugområdets drift och förvaltning d.v.s. kostnaderna för förvaltning av vägar och parkeringsplatser, grönytor, kabel-TV, WiFi, reception och försäkringar etc delas mellan andelsägarna i förhållande till antal andelsveckor man äger och storleken på stuga.

  Eget ansvar:
  Andelsägarna har tillsammans med övriga ägare i det enskilda huset ett eget underhållsansvar som innebär följande:
  Inre stugmiljö:
  Rörliga inventarier: möblemang, textilier (exkl sängkläder, handdukar), inredning. Eget låsbart förråd tillhör andelen.

  Yttre stugmiljö:
  Arbetsinsats, antingen eget arbete eller betalning för hantverkare.

  Städning:
  Löpande städning under året.
Jonas Westberg