SNABBFAKTA
ADRESS
Hogsta 20
BOSTADSTYP
Fritidshus
ANTAL RUM
3 rum och kök
BO & BIYTA
70 + 0 kvm
TOMTAREAL
1522 kvm
BYGGÅR
1950
UTGÅNGSPRIS
4 650 000kr
BUDGIVNING
Budgivning pågår

Vill du lägga ett bud är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Det kan inte bli så mycket bättre än så här"

Sjötomt

Ett fantastiskt läge med sjötomt vid Mälaren. Egen brygga där båten kan ligga och vänta på att du skall ta den ut på en tur.

ALLA BILDER
"Med lite gott i glaset kan man sitta här många timmar"

Allrum

En öppen planlösning från allrum till vardagsrum. Fönsterpartier mot Mälaren gör att man gärna tittar ut mot vattnet. Trägolv och väggarna har träpanel.

ALLA BILDER
"Vi njuter av måltiderna till en härlig mälarvy"

Matplats

Matplatsen är centralt i huset och med en otrolig utsikt sitter man och njuter av det som erbjuds. Trägolv och väggarna har träpanel. Från matplasten kommer du ut till den fina altanen.

ALLA BILDER

Kök

Köket är ljust och får ljusinsläpp dels från fönstret mot entrén med framförallt från de stora fönsterpartierna vid matplatsen. Här står kocken och njuter av utsikten medan fisken som har fiskats upp ur sjön tillagas i ugnen. Kökssnickerierna är ljusa. Spis med häll och ugn, spisfläkt och kyl med frysfack. Golvet är av laminat och väggarna har ljus tapet.

ALLA BILDER
"Även senhösten eller tidig vår är det mysigt då braskaminen värmer"

Vardagsrum

Vardagsrummet kommer du till innanför hallen. Den öppna planlösningen gör att du har kontakt med matplats och allrum. Även här får man utsikt mot Mälaren. Braskamin installerad. Även här är det trägolv och träpanel på väggarna.

ALLA BILDER
"Här är det bara täcket som hindrar sjöutsikten"

Sovrum 1

Det stora sovrummet finns innanför vardagsrummet med fönster dels mot gaveln och även mot altanen med sjöutsikt. Trägolv och målade väggar. En inbyggd garderob.

ALLA BILDER
"Du ser Mälaren härifrån också"

Sovrum 2

Detta sovrum finns i andra änden av huset vid allrummet. Trägolv och ljusa väggar med tapet. En garderob med dubbeldörrar och lådor.

ALLA BILDER

Hall

Hallen har ett fint välkomnande med utsikt genom vardagsrummet mot Mälaren. Hallen har trägolv och panel på väggarna. Vissa väggar är målade med ljus nyans. En garderob och bredvid finns det avhängningsmöjligheter.

ALLA BILDER

WC

WCn har vi innanför hallen. Toalett och handfat med underskåp. Golvet har våtrumsmatta och väggarna har tapet.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet kommer man till via utsidan av huset med egen dörr. Här finns duschkabin. Golvet har våtrumsmatta och väggarna är målade.

ALLA BILDER

Altan

Altanen har ett mycket fint läge mot vattnet. Från matplatsen kommer man direkt till altanen. Från altanen kommer du vidare ut till trädgården.

ALLA BILDER

Huset

Huset har byggt ut i två omgångar. Huset är 70 kvm med två rymliga sovrum, öppen planlösning med stora fönster med en otrolig utsikt mot Mälaren.

ALLA BILDER

Gäststuga

Gäststugan byggdes ut 1990 till 25 kvm. Här finns snickarbod, en extra kyl/frys och vattenberedare. I andra delen finns två sovrum med sängar och separata ingångar. Dörr finns mellan sovrummen.

ALLA BILDER

Trädgården

Uppvuxen trädgård med gräsmatta både på framsida och baksida. Ett härligt läge. Granne på ena sidan och allmänning på den andra sidan från vattnet sett. Här finns också en redskapsbod för förvaring.

ALLA BILDER

Sjöstuga

Sjöstugan byggdes 2018. Här går det att övernatta under sommarhalvåret. Stora fönsterpartier som går att dra åt sidan för att öppna upp.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
    1950 byggdes huset, 30 kvm.
    1972 byggdes huset ut till 45 kvm.
    1990 byggdes gäststugan ut till 25 kvm.
    2013 byggdes huset ut till 70 kvm.
    2014 nytt tak på huset.
Jonas Westberg