SNABBFAKTA
ADRESS
Vänortsgatan 1
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
3 rum och kök
BO & BIYTA
75 + 0 kvm
UTGÅNGSPRIS
2 595 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Det är så skönt att det är öppet mot köket"

Vardagsrum

Vardagsrummet kommer du när du går till höger om entrén. Här öppnas det upp med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här är det ljust med ett bra ljusinsläpp från två olika väderstreck.

ALLA BILDER
"Allt är som nytt"

Kök

Köket är ljust och det vita kökssnickerierna smälter fint in i de övrigt vita detaljer som väggar och kakel ovan diskbänk och arbetsbänk. Vitvaror som kyl, frys, inbyggd micro och ugn går i rostfritt. Spishällen är en induktionshäll och diskmaskinen är integrerad.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Det stora sovrummet raktfram från entrén är ljust med ljusa väggar och parkettgolv som övriga golv i lägenheten. Här både ett takfönster och garderober med skjutdörrar.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Det lite mindre sovrummet ligger vägg i vägg med det stora men ändå avskilt från vardagsrum och kök. Precis som stora sovrummet är detta ljust med ljusa väggar och parkettgolv.

ALLA BILDER
"Kakel och klinker, tvättmaskin och torktumare"

Badrum

Duschrummet har både klinker och kakel. Här sköter man också tvätten då tvättmaskin och torktumlare finns. Handfat med kommod, överskåp, wc, duschhörna och handdukstork. Bra med förvaring och arbetsbänk finns ovanför tvättmaskin och torktumlare.

ALLA BILDER

Hall

En välkomnande hall med klinkergolv och ljusa väggar. Det finns både avhängningsmöjligheter och garderober.

ALLA BILDER
"Sommarhalvåret är vi ofta här"

Balkong

Till balkongen kommer du ut till från vardagsrummet. Här får det plats både utemöbler och grill. Vill man ha det ostört så är detta en trevlig plats att vistas på.

ALLA BILDER

Förening

Föreningen är stabil och det finns 63 lägenheter och 54 parkeringar. Innergården har lekpark och grillplats som medlemmarna kan använda. En lokal hyrs ut till Lillhamra Sushi.

ALLA BILDER

Området

Lillhamra är ett nytt område med både hyrsrätter, bostadsrätter och ägarfastigheter. Här finns också ett gruppboende och förskola för de minsta. En stor lekpark som är väldigt uppskattad och besöks av många. Närhet till busshållplats.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Lillhamra 2
Antal lägenheter
63
Antal lokaler
1
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
959 354 kr
Mäklaren informerar
    I månadsavgiften ingår bredband och kabel-tv.
    Pantsättningsavgift utgår om 573 kr per pant.
    Överlåtelseavgift utgår om 1 433 kr och betalas av köpare.
Jonas Westberg