SNABBFAKTA
ADRESS
Rekylgatan 29
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
3 rum och kök
BO & BIYTA
70.5 + 0 kvm
BYGGÅR
1961-1964
STARTPRIS
1 295 000kr
VISNING


Visning hålls om 6 dagar
Visning 04 december kl. 17:00 - 17:30
Välkommen att boka visning på hemsidan, klicka på BOKA! Obligatorisk föranmälan. BOKA
Intresseanmälan
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Här får både soffgrupp och andra möbler plats"

Vardagsrum

Vardagsrummet är som i många andra lägenheter centralt och hit in kommer du rakt fram från hallen. Golvet är nylagt med parkett och skiner fint i sin nya glans. Väggarna är målade i ljus färg och även här finns en fondvägg med tapet. Här kommer du ut till den inglasade balkongen som vetter mot lite skogparti har ett skönt västläge med eftermiddagssol. Kommer finbesök sitter vi ofta i vardagsrummet och äter.

ALLA BILDER
"Roligt att vara kock i nytt kök"

Kök

Köket till vänster om hallen är nyrenoverat och har två färger på kökssnickerierna. Ett trendigt och snyggt val av säljaren. Induktionshäll, inbyggd köksfläkt, inbyggd ugn och micro i rostfritt, integrerad diskmaskin och stor kombi kyl/frys. Kakel ovan diskbänk och arbetsbänk. En fondvägg och övrigt målade väggar.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Detta sovrum ligger vägg i vägg med köket och har sin ingång från vardagsrummet. Fönstret precis som kökets fönster vetter mot framsidan och i östläge. Stort och rymligt och ganska lättmöblerat. Golvet är ljust och väggarna är målade med en fondvägg med tapet. Två garderober med överskåp för förvaring.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Precis som vardagsrummet och inglasade balkongen vetter sovrummets fönster mot väst. Helt osört och ingen insyn. Här sover du gott, och sannolikt med fönstret på glänt stora delar av året. Rummet har två inbyggda garderober med överskåp och en dubbelgarderob med skjutdörrar med spegelglas. Ljust golv och väggarna är målade och naturligtvis en fondvägg.

ALLA BILDER

Hall

Med tre våningar upp med trappor från gården kommer du in i hallen som får sitt ljus från köket och vardagsrummet. Förvaringen löser du igenom att använda de två garderober som finns för att inte har kläder synliga. Naturligtvis finns det krokar på väggen för avhängning för att göra det enkelt. Byråer får också plats utan att det känns trångt. Golvet är mörkt och slitstarkt och enhetligt med köket. Väggarna är målade i ljus färgsättning.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet är ljust med våtrumsmatta och kaklade väggar. Här finns handfat med kommod, överskåp med spegeldörrar och wc. Duschhörnan har glasvägg och drapperi och tvättmaskin för att slippa springa ner till föreningens tvättstuga. Föreningens maskiner kan man använda när man skall köra grovtvätt.

ALLA BILDER

Förening

Föreningen är stor med många medlemmar och ekonomiskt stabil. Föreningen har 531 lägenheten och 15 lokaler. Föreningen har gemesamma ytor som tvättstuga och bastu i trapphus 29 och fint gym i trapphus 27.

ALLA BILDER
"Liten men väldigt skön att ha"

Inglasad balkong

Den inglasade balkongen är i direkt ansluten till vardagsrummet. Här njuter du av sköna stunder under sommarhalvåret. Fönsterpartierna håller regndropparna borta även när det regnar. Ingen insyn.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Rekylen
Antal lägenheter
531
TV och bredband
Kabel-TV och Bredband via Comhem ingår i avgiften.
Kabel-TV med grundutbud (8 valbara favoriter), Bredband 100/10 Mbit/s samt fast telefoni Bas (även detta via ComHem) ingår i månadsavgiften. Man kan även välja annan leverantör via Stadsnätet med eget abonnemang.
Renoveringar utförda och planerade
Se föreningens hemsida: www.rekylen.se
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
210 595 kr
Mäklaren informerar
    Ekonomisk förvaltare är MARK Fastighet Mälardalen AB
    Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften via TELE2
    Säljaren har p-plats utan el och betalar 188 kr/mån
Jonas Westberg