SNABBFAKTA
ADRESS
Poseidongatan 17
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
2 rum och kök
BO & BIYTA
55.7 + 0 kvm
BYGGÅR
2021
STARTPRIS
2 295 000kr
VISNING
Visning hålls om 5 dagar
Visning 04 juni kl. 12:00 - 12:30
Välkommen att boka visning på hemsidan, klicka på BOKA! Obligatorisk föranmälan. BOKA
Intresseanmälan
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

Entré

Entrén kännertecknar övriga ytskikt i lägenheten med färger och nyanser. Golvet som har klinkergolv närmast entrédörren går i grått och väggarna är målade i ljus färg. Avhängningsmöjligheter finns. Garderob och städskåp går i samma färg och snickerier som köket. Innergolvet flyter ihop med köks- och vardagsrumsgolvet som är vitpigmenterat och vaxat massivt furu. Dimbara spotlights i taket precis som i köket och duschrummet.

ALLA BILDER

Köket

Köket har fina kökssnickerier i grå nyans från Marbodal kök. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggd micro i rostfritt och ugn i rostfritt. Diskmaskin, spisfläkt, kombi kyl och frys är intregrerade. Väggarna har ljus träpanel precis som vardagsrummet och en vägg i sovrummet. Öppen planlösning mot vardagsrummet gör att matplatsen har en bra yta för att möjligen kunna bjuda in ett större sällskap om man så vill. Utgång till balkong som tar dig runt lägenheten ända till sovrummet.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet går som övriga lägenheten i ljus nyans på kakelplattorna och med grå nyans på klinkergolvet med golvvärme. Handfat med kommot, överskåp med spegeldörrar, WC, duschhörna och en kombi tvättmaskin och torktumalare.

ALLA BILDER
"Fint ljusinsläpp från två väderstreck"

Vardagsrum

Hela den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket har ett fint ljusinsläpp från två håll. Det fina trägolvet och träpanelen på väggarna gör hela rummet ljust och mysigt.

ALLA BILDER
"Även från sovrummet kommer man ut till balkongen"

Sovrum

Sovrummet kommer du in i från vardagsrummet. Väggarna har en behaglig färgsättning som passar bra i ett sovrum. Garderober finns efter helvägg. Här finns också en dörr till balkongen.

ALLA BILDER
"Solen ligger på hela dagen"

Balkong

Balkongen löper runt hela lägenheten som också har två dörrar, en från köket och en från sovrummet. Här kan man ha lite olika möbleringar, låt fantasin flöda.

ALLA BILDER

Området

Föreningens hus är bra placerat på området. Här är det inte mycket biltrafik. Geografiskt sätt så är det nära till både vatten och olika utbud av restauranger och affärer. Parkering finns i parkeringshusen, Däcket och Dockan.

ALLA BILDER

Föreningen

Föreningen består av två huskroppar med adresserna, Poseidongatan 17 och Rangatan 6. Det finns 46 lägenheter. På innergården finns grill och utemöbler. Föreningen har kylrum för hemleverans av mat, cykelverkstad, två st ellådcyklar och två st elbilar som föreningen kan låna. Bilarna kostar 40 kr/tim. Ett mindre förråd till lägenheten finns på vinden.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
HSB Brf Notuddsparken i Västerås
Antal lägenheter
46
Kommentar till nettoskuldsättningen
Har inte tillräckligt med uppgifter för att kunna räkna ut den indirekta nettoskulden
Mäklaren informerar
  På Öster Mälarstrand/Notudden i Västerås har Peab byggt 46 bostadsrätter fördelat på två huskroppar där husets stomme och fasad består av massivt trä, så kallat KL-trä, som även är synligt i ytterväggarna inne i lägenheterna.

  Lägenheterna varierar mellan 1-4 rok från 24 kvm - 120 kvm (inkl. loft) med en generös balkong eller terrass och varje lägenhet har ett separat förråd på vinden. Även husets golv, fasader och balkongkonstruktion utförs i massivt trä. Balkongerna är inspända och har inga pelare ner i marken.

  Husen byggs för att klara kriterierna för passivhus enligt svenska standarden FEBY12 vilket innebär att byggnaderna är extremt energieffektiva med minimala effektförluster, allt för att minimera påverkan på både miljö och ekonomi. Passivhuskonstruktionens välisolerade väggar och fönster ger också bra ljudisolering. Väggarna mellan lägenheterna och bjälklag byggs utifrån målsättningen att klara ljudklass B. Ventilationsanläggningen har låg ljudnivå och extra ljuddämpning i kanalerna.

  Planen är att miljöcertifiera husen enligt Svanen 3.8. Det innebär att både byggprocess och material uppfyller mycket omfattande och stränga kvalitets- och miljökrav. Resultatet blir en giftfri boendemiljö och minimal miljöpåverkan under husets hela livscykel. Certifieringen ställer också krav på byggkvalitet, hantering av reklamationer, spårbart virke, dagsljus och buller. Värmesystemet är vattenburen värme via tilluft med individuell styrning i varje lägenhet och tappvarmvattnet mäts också individuellt. Golvvärme i badrummen och på taken monteras solceller.

  Hållbarhet går som en röd tråd i hela kvarteret. Det finns ett stort cykelrum med verkstad och tvätt för att underlätta för pendelcyklisterna, gemensamt kylrum för matleveranser som beställts online av de boende, miljörum för källsortering, ellådcyklar samt elbilar att låna och möjlighet till egen odlingslott på innergården.

  Solceller finns på båda hustaken.
  I månadsavgiften ingår bredband och kabel-TV via TELIA Triple and play.
  Överlåtelseavgift betalas av köparen, 1312,50 kr.
  Pantsättningsavgift betalas av köparen, 525 kr.
  Två-års besiktning hösten -23.

  Mer information finns på www.notuddsparken.se
Jonas Westberg