SNABBFAKTA
ADRESS
Öster Mälarstrands allé 128
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
109 + 0 kvm
BYGGÅR
2014
UTGÅNGSPRIS
4 595 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Som många säger är detta ett extra rum"

Inglasad balkong

Den inglasade balkongen är pricken över i:et. Här är det lika fin vy alla årstider. Balkongen är en naturligt plats under sommaren. Det är som ett extra rum. Glaspartierna går naturligtvis att öppna om man tycker att det blir lite för varmt när solens strålar ligger på.

ALLA BILDER
"Otroligt ljust med fönster i tre väderstreck"

Vardagsrum

Stort, rymligt och ljust. Från de stora fönsterpartierna får man in ljuset från två håll och samtidigt titta mot Mälaren. Öppen planlösning mot köket gör att hela rummet känns stort.

ALLA BILDER

Kök

Köket är kockens dröm. Ett luftigt kök med öppna ytor mot matplats och vardagsrum. Köksön är på sin rätta plats där inredningen kommer från IKEA. Här finns också en bardisk som skiljer köket åt från vardagsrummet. Här finns allt man kan tänka sig. Ljusa kökssnickeierier från Myresjökök, vitvaror så som induktionshäll, ugn, micro i rostfritt från SIEMENS. Kyl, frys och diskmaskin i vitt kommer också från SIEMENS. Spisfläkt i rostfritt kommer från FRANKE. Medan maten goar till sig på spisen kan man från liggande fönstret se Mälaren.

ALLA BILDER
"detta var tanken att vara ett sovrum men förra ägaren valde att ha det så här, det passade oss"

Matplats

Matplatsen var tänkt från början vara ett sovrum. Nu är det en matplats vilket gör hela köket luftigare. Flera fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Ljusa väggar.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Till vänster om hallen finns detta rum längst in. Idag är det ett tv-rum. En dubbelgarderob och en enkelgarderob finns. Ljusa väggar med en ljus fondvägg.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Andra sovrummet är också till vänster om hallen. Även detta rum har ljusa väggar.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Stora master bedroom kanske blir föräldrarnas sovrum men det är bara vad vi tror. Detta rum har dessutom två stycken walk-in-closet. Ljusa väggar och en fondvägg.

ALLA BILDER
"En rymlig hall i vinkel med två stora garderober som vi kan förvara mycket i"

Hall

Hallen är välkomnande då du ser rakt igenom lägenheten och får en vy mot Mälaren. Hallen går i vinkel för att komma till två sovrum till vänster om hallen. Här finns två stora garderober med skjutdörrar som man kan förvara mycket i.

ALLA BILDER
"Här finns både badrum, duschrum och tvättmöjligheter, ingen kö till toa"

Badrum

Helkaklat badrum och precis som det låter så finns det badkar med duschmöjlgheter då glasväggen finns på badkaret. Handfat med kommod och spegel, wc, tvättmaskin och torktumlare, överskåp och arbetsbänk. Handdukstork finns vid badkaret. Klinker på golvet.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet finns mittemot badrummet och även det är helkaklat. Här finns och wc, handfat med kommod, spegel och handduktork på väggen. Golvet har klinker.

ALLA BILDER
"Gästlägenhet och gym finns, bilparkeringarna har laddboxar"

Förening

En stabil förening med 69 lägenheter. Det finns gym, övernattningslägenhet och p-platser både ute och i garage. Garagets p-platser har laddboxar för de som har elbilar. Innergård med för samvaro med bänkar, lekpark och grillmöjligheter.

ALLA BILDER

Området

Ett mycket trevligt område kring Mälaren där en promenad på dagen kan vara lika trevlig som en månskens promenad. Närhet till båtplats för den som har intresset att ha sin båt när sitt boende. Varför inte besöka restaurangerna som ligger granne. För de riktigt små individer finns Poesiparken som byggdes 2016 och är en lekplats som har hämtat inspiration från västeråsaren och nobelpristagaren Tomas Tranströmers poesi och insektsintresse.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Mälarlunden
Antal lägenheter
69
Antal lokaler
1
TV och bredband
Bredband och kabel-tv ingår i månadsagiften
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
832 057 kr