SNABBFAKTA
ADRESS
Nicksborgsvägen 6B
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
112 + 0 kvm
BYGGÅR
2017
STARTPRIS
3 450 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Fastighetsmäklare/Cert. Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

Huset

Här bor ni i radhus i bostadsrättsform, där yttre underhåll ingår i avgiften. På golven i alla rum ligger parkett. Två kaklade badrum finns, varav ett med badkar och tvättpelare. Golvvärme i hela entréplan och radiatorer på övervåningen. Plats för två bilar på uppfarten. Brf Nicksborg 1 består av 10 bostadsrätter fördelade på två längor. I avgiften ingår fond för yttre underhåll, samfällighetsavgift och sophantering.

ALLA BILDER

Uteplats

Här finns inte bara en uteplats att välja på. Den charmiga täppan eller den stora balkongen på framsidan. Eller den solvarma altanen med trätrall på baksidan. Stenplattorna och gräsmattan på framsidan kantas odlingslådor och en lavendelrabatt. Här kan du starta dagen med frukost i morgonljuset på framsidan, för att sedan flytta över till baksidans altan om du vill ha sol resten av dagen. Lockar svalkande skugga mer så stannar du nog gärna kvar på framsidan, eller slår dig ner på balkongen.

ALLA BILDER

Området

Barkarö är ett av Västerås mest eftertraktade områdena för barnfamiljer. Barnen har i princip allt utanför dörren såsom förskolor, skolor och lekytor. Dessutom finns gott om barn att leka med. Handelsträdgården med café är omtyckt av många och till golfbanan är det gångavstånd. En fin cykelutflykt kan vara en tur till Askövikens naturreservat eller någon av närliggande badplatser.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Nicksborg 1
Antal lägenheter
10
TV och bredband
Bredband via Fibra, boende tecknar eget tv- och bredbandsabonnemang
Renoveringar utförda och planerade
OVK (obl ventilationskontroll) har utförts under året
Allmänt om föreningen
Föreningen är fastigheten Barkaröby 8:2 och adresserna är Nicksborgsvägen 6A-E samt 8A-E. Föreningen ingår i Nicksborgsvägens samfällighetsförening.
Mäklaren informerar
    Vattenburen golvvärme på entréplan, vattenburna radiatorer på övre plan. Fjärrvärme.
Gunilla Hedman