SNABBFAKTA
ADRESS
Herrgärdsgatan 1
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
96.5 + 0 kvm
BYGGÅR
1998
UTGÅNGSPRIS
2 950 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

Vardagsrum

Stort och trevligt vardagsrum med burspråk och stora fönsterpartier med ett fint ljusinsläpp från två väderstreck. Här får både soffgrupp och matsalsmöbler plats. Fönsterpartierna mot inglasade balkongen får känslan av att rummet känns större. Trägolv och ljusa väggar.

ALLA BILDER

Inglasad balkong

Trevlig inglasad balkong där många stunder tillbringas under sommarhalvåret. Glaspartierna går självklart att öppna.

ALLA BILDER

Kök

Köket finns raktfram när du kommer in lägenheten. Här löper golv och väggar ihop med hallen. Ljusa kökssnickerier med vitvaror som inbyggd micro, induktionshäll, spisfläkt, kyl och frys. Integrerad diskmaskin. Bra med förvaring. Fönster vetter mot innergård.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Sovrummet finns direkt till höger om hallen. Detta är mellanstora sovrummet. Fönster mot entrésidan. Trägolv och ljusa väggar.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Detta sovrum var tidigare ett förråd men nu är ett sovrum som också går att använda som kontor eller vad nu fantasin tillåter. Fönster mot innergård. Trägolv och ljusa väggar.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Stora sovrummet finns vägg i vägg med vardagsrummet. Här får stora sängen plats utan svårigheter. Vill man däremot har ytterligare inredning som skrivbord så ser ni att att det också får plats. Garderober efter helvägg. Trägolv och och ljusa väggar.

ALLA BILDER

Hall

Hallen är rymlig och här finns avhängningsmöjligheter. Du kommer till lägenheten direkt via egen dörr och inte via trapphus. Inga trappor för att komma till lägenheten. Golvet har laminat och väggarna är ljusa.

ALLA BILDER

Badrum

Badrummet har ett bubbelbadkar där sköna stunder kan avnjutas. Vill du däremot ta en snabbdusch så går det också bra då det finns bredvid badkaret. Handfat med kommod, spegel, wc, överskåp med spegel, väggskåp och tvättmaskin. Vill du andvända föreningens tvättstuga går det också bra då som finns i källaren. Golvet har våtrumsmatta och väggarna är beklädda med kakel.

ALLA BILDER

Förening

Föreningen äger fastigheten Hilde 7. 71 lägenheter inkluderar föreningen. Byggnaden uppfördes 1998. Fastighetens adresser är Rudbecksgatan 1-3, Herrgärdsgatan 1-5 och Västra Utanbygatan 12, 14 A-C.. Föreningen har ett trevlig låst innergård som kan änvändas av medlemmarna. Här finns en liten lekpark för de minsta. Här går det också att grilla och varför inte göra det tillsammans med grannarna?

ALLA BILDER

Garage

Föreningen har ett centralgarage där det finns plats för bilen. Har du dessutom elbil finns möjligheter att ladda.

ALLA BILDER

Omgivning

Utanför föreningens fastigheter finns Rudbecksparken trevligt bredvid. Närhet till Stadsbiblioteket och hela citys utbud med affärer och restauranger.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Riksbyggens Brf Västeråshus 37
Antal lägenheter
71
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
535 870 kr