SNABBFAKTA
ADRESS
Genuagatan 8
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
2 rum och kök
BO & BIYTA
40 + 0 kvm
BYGGÅR
2016
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Sommardagarna är man ofta på balkongen, så härligt"

Balkong

Här på balkongen kan du njuta av eftermiddagssolens värme medan du blickar ut över takåsarna.

ALLA BILDER

Entré

Ta hissen eller trapporna upp till våning 5. Den rymliga entrén har klinkergolv hela vägen in, och en rejäl inbyggd skjutdörrsgarderob med spegeldörrar tar hand om ytterkläderna.

ALLA BILDER

Köket

Köksdelen finns till vänster om entrédörren. Fint kök med ljusa släta snickerier från Marbodal och vitvaror i rostfritt; kyl/frys, spisfläkt och micro. Induktionshäll för snabb tillagning och en intregrerad diskmaskin.

ALLA BILDER

Sovrum

Ett fint sätt att börja dagen på, är att sätta ner fötterna på den härliga mjuka heltäckningsmattan. Sovrummet är tillräckligt stort för att få plats med en dubbelsäng.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet är som i många andra lägenheter en central plats. Här finns möjligheter att få in ett matsalsbord, annars sitter man bra i soffan framför TVn. Utgång till balkongen.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet är väl tilltaget med klinker på golvet och kaklade väggar. Handfat med kommod, överskåp med spegeldörrar, arbetsbänk, kombivariant av tvättmaskin och torktumare, WC och duschhörna med glasväggar. Handdukshängare.

ALLA BILDER

Föreningen

Brf Genua 1 är en stabil förening med nyare välskötta byggnader och en trevlig innergård. Föreningen äger marken och här finns 50 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt. Parkering i garage eller ute med elstope går att hyra. I källaren finns cykelförråd och källarförråd. Övernattningsrum och gym finns.

ALLA BILDER

Omgivning

Vattenblänk runt hörnet och en strandpromenad som sträcker sig hela vägen in till Västerås citys utbud, bäddar för ett enkelt och skönt liv här. På Öster Mälarstrand ligger småbåtshamnarna som ett pärlband längs kajkanten och att promenera längs vattnet till tågstationen, eller till jobbet i stan, blir lätt vardagslyx här. Till Hälla shopping är det ca 4 km och till Björnöns friluftsområde ca 5 km. Flera restauranger, caféer och gym finns i området, liksom Hemköp. Det lokala bageriet ger möjlighet till rykande färskt bröd. Vidare finns frisör, blomsterhandel, inredningsbutiker och härliga Poesiparken; en temalekpark med plats för många lekande barn och fikande vuxna. Sist, men inte minst, ligger Steam hotel och Kokpunkten nära, med skybaren och äventyrsbadet.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Genuan 1
Antal lägenheter
50
TV och bredband
TV och Bredband ingår i månadsavgiften
IP-telefoni, TV och bredband via Telia Triple Play.
Renoveringar utförda och planerade
Inga tilltänkta renoveringar.
Allmänt om föreningen
Genuagatan 6, 14 lgh, våningar 5
Genuagatan 8, 14 lgh, våningar 5
Östermälarstrandsallé 121, 11 lgh, våningar 4
Östermälarstrandsallé 123, 11 lgh, våningar 4
Mäklaren informerar
    Nybyggt 2016.
    Kabel TV via Telia Baspaket ingår i månadsavgiften.
    Bredband via Telia, fiber 100/100 Mbit. ingår i månadsavgiften.
    Antal lägenheter i förening 50
Jonas Westberg