SNABBFAKTA
ADRESS
Sankta Ursulas väg 32
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
181 + 84 kvm
TOMTAREAL
1278 kvm
BYGGÅR
1936
STARTPRIS
8 500 000kr
BUDGIVNING
Budgivning pågår

Vill du lägga ett bud är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Fastighetsmäklare/Cert. Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

"Det här är en sällsynt bra och insynsskyddad tomt med plats för både garage och pool, för den som vill"

Huset och trädgården

Tomten är unik i området. Stora plana gräsytor med fantastiska möjligheter och lekytor, ramas in av uppvuxen syrénhäck. Äppelträden står på rad och levererar både blomning och frukt. Huset är lättskött med tegelfasad och i stort sett helt insynsskyddat med ett fantastiskt fint ljusinsläpp. En praktisk källare ger utrymme för mängder av förvaring och här finns även garage och bastu. På altanen kan du under varmare dagar inta frukosten i morgonsolens värmande strålar. Carport intill huset. Fiber finns indraget.

ALLA BILDER

Entré/hall

Entrén, via altanen på husets baksida, är väderskyddad under tak. Hallen är stor med plats för mängder av kläder och skor, och det rustika trägolvet passar fint in här. I inre hallen runt hörnet finns förvaring i form av linneskåp och klädhängare. Här finns också en helkaklad wc med toalett och tvättställ, klinker på golvet. Övervåning och källaren nås via trappor från hallen. Trappan till övervåningen är i ek.

ALLA BILDER
"Barnen har tyckt om att sitta här i köket och göra läxorna"

Köket

En naturlig samlingsplats för hela familjen, vare sig man kurar ihop sig på sittbänken vid fönstret i väntan på att maten ska bli klar, tar en fika eller läser läxor. Köket renoverades 2007 och gått i vitt och ek, en fin fondtapet ramar in öppningen mot vardagsrummet. Från matplatsen nås trädgården. I arbetsdelen ligger en linoleummatta, lätt att torka av, och i resterande delen är det ekparkett på golvet. Utrustning; kyl (ca -10), frys (ca -10), inbyggnadsugn, spishäll, spisfläkt och en diskmaskin (-21). Sist men inte minst döljer sig ett hederligt gammalt köksskafferi bakom dörren.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrum och kök ligger i fil med fint ljusflöde från flera väderstreck, och det är smidigt nära till köket från tv-soffan. Dubbeldörr med glas mot köket, fiskbensparkett i ek.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Det här rummet används i dag som sovrum, men kan lika gärna möbleras som matrum. Det finns en eldstad, som används sparsamt av nuvarande ägare, den är dock inte brandskyddskontrollerad under senare år. Rummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Dörr vidare ut i hallen.

ALLA BILDER

Hall övervåning

På övervåningen landar du först i en passage/hall med ekparkett på golvet. Dörr till vädringsbalkong. Härifrån går du vidare in i stora hallen/allrummet, som har fiskbensparkett i ek. Placera skrivbordet vid fönstret så kan du vila ögonen från ovan på uppvuxna villaområdet på Kristiansborg och på skolorna, som ligger på rad.

ALLA BILDER

Badrum

Badrummet renoverades 2016 och är helkaklat med klinkergolv. Duschhörna med glasdörrar och tvättställskommod, och för den som föredrar badkar finns plats för det. Separat wc med toalett och tvättställ i lilla hallen utanför badrummet, med våtrumsatta och tapet.

ALLA BILDER
" Alla rummen är stora och ljusa, och grönskan utanför skyddar i princip helt från insyn"

Sovrum 2

Det här stora rummet är stort nog att träna dans i. Fönster åt två väderstreck och fiskbensparkett i ek. Garderober finns i hallen utanför badrummet.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Även det här rummet är stort och har fönster åt två väderstreck. Här finns en klädkammare samt garderober. Fiskbensparkett i ek.

ALLA BILDER

Sovrum 4

Det blå rummet är något mindre än övriga rum, men ändå rymligt. Garderob finns. Laminatgolv.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Fastigheten är fiberansluten
  Dränering med isodrän 2005
  Kök renoverat 2007
  Fjärrvärmeväxlare utbytt 2007
  Badrum renoverat 2016
  Taket renoverat 2013
  På 1970-talet gjordes en större renovering med ändrad planlösning
  Radon mätt på 90-talet, årsmedelvärde uppmätt till 90 Bq/m3 (vilket är väl godkänt värde)
Gunilla Hedman