SNABBFAKTA
ADRESS
Panggatan 17
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
7 rum och kök
BO & BIYTA
106 + 116 kvm
TOMTAREAL
664 kvm
BYGGÅR
1960
STARTPRIS
4 795 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Solen ligger på hela dagen"

Huset och trädgården

Med två grannar och mot allmänning ligger detta hus väldigt trevligt. När molnen släpper fram solens varma strålar är det skönt att vara på den stora altanen som byggdes -20. Markisen är skön att ha om det blir för varmt i solen. Trädgården är uppvuxen och här finns det också plats för studsmatta om så önskas.

ALLA BILDER
"Vardagsrummet har ljusinsläpp från två håll"

Vardagsrum

Till höger om entrén finns vardagsrummet. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus från två väderstreck. Fönster mot baksidan och ett gavelfönster. Öppen spis finns också.

ALLA BILDER

Entré

När dörren har öppnats upp och ni kliver in i huset möts ni av en luftig och ljus hall med klinkergolv och ljusa väggar. Här finns det plats för gott om avhängingsmöjligheter. Innerhallen har ljust trägolv och ljusa väggar som övriga husets ytskikt. Spotlights i taket.

ALLA BILDER

Sovrum 1 och 2

Två sovrum ligger vägg i vägg med varandra. Sovrummen har fina trägolvet och väggarna är ljusa. Sovrummet närmast vardagsrummet har en inbyggd garderob med överskåp och det andra sovrummet, som är lite större, har två dubbelgarderober med överskåp och en enkelgarderob med överskåp.

ALLA BILDER

Badrum

Badrummet erbjuder, precis som det låter, ett badkar som är skönt att krypa ner i. Ytskikten är klinkergolv och kaklade väggar. Handfat med kommod, överskåp med spegeldörrar och spotligths, WC och handdukstork. Fönster finns.

ALLA BILDER

Köket

Köket är platsbyggt och färgnyansen går i grått. När kocken lagar mat finns det gott om utrymme för gemensamma sällskapet att hänga vid köksön eller vid matplatse,n där stort matbord får plats. I köksön finns det också förvaringsmöjligheter. Kökssnickerierna går i vinkel, en trevlig vitrinskåpsdel. Här finns fullstor kyl och frys, spis med häll och ugn, spisfläkt i rostfritt och diskmaskin. Vitvaror bytta -19, kyl, frys, spis och diskmaskin. Kakel ovan diskbänk och arbetsbänk. Fönster finns åt två väderstreck och ett ytterligare fönster finns vid matplatsen. Ljust trägolv och Målade väggar.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Innanför köket finns 3:e sovrummet, vi kan kalla det Masterbedroom. Två dubbelgarderober och tre enkelgarderober på vardera sida om dörren från köket / matplatsen. Stora fönsterpartier med dörr ut till baksida och soldäck. Trägolv och målade väggar och en målade fondvägg.

ALLA BILDER
"Här samlas ungdomarna när de får besök"

Gillestuga

Direkt ner för trappan till källaren kommer man till gillestugan eller barnens egna gameroom. Här kan barnen få vara för sig själva och spela spel eller bara hänga framför TVn. Gillestugan är ljus trots de små fönster som finns. Ljust trägolv och målade väggar. Varför inte mysa till det ordentligt och tända igång vedspisen? Se till att en vuxen är närvarande.

ALLA BILDER

Sovrum 4

Innanför gillestugan finns ett stort sovrum. Även detta sovrum är ljust med trägolv och målade väggar. Här blir det säkert tonåringen som flyttar in.

ALLA BILDER

Kontor/Sovrum

Detta rum kan vara allt i allo, kontor, sovrum och förråd. Det har samma ytskikt som övriga rum med trägolv och målade väggar. Det saknar ett fönster.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet är rymligt och har plats för dusch, bastu, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, handfat med kommod och överskåp med spegeldörrar och spotlights. Ytskikten är klinker på golvet och väggarna har kakel. Vattenburen golvvärme.

ALLA BILDER

Gäst-wc

Här finns klinkergolv och kaklade väggar. Handfat med kommod, överskåp med spegeldörrar och WC. Golvvärme med el. Näst utrymme bortanför gäst-wc är pannrummet som också har ljust trägolv och målade väggar. Har får det plats med kontor och även agera som torkrum eller förråd. Sist men inte minst finns passage till garaget. Detta utrymme är perfekt för kläder eller dyligt. Garaget sitter ihop med huskroppen.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  50 Bq/m3, gränsvärde 200 Bq/m3.
  Nytt innergolv -19
  Altan/soldäck -20
  Garagetak bytt -21
  Yttertak med takpannor -21
  Fönster och dörrar -19
  Köket renoverat -17
  Gäst-wc renoverat -08
  Ny garageport -17
  Omdränerat -89
Jonas Westberg