SNABBFAKTA
ADRESS
Murtegelvägen 32
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
85 + 85 kvm
TOMTAREAL
895 kvm
BYGGÅR
1955
STARTPRIS
6 875 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

Huset

Lika välunderhållet invändigt som utvändigt! Tomten är friköpt och ligger bara en minuts promenad från Tegeluddens båthamn och badbrygga. Det fristående garaget har en förrådsdel och det finns även ett fint kallförråd mot husets södra fasad. Listan på utförda renoveringar som utförts är lång, se bilaga till frågelistan under Dokument. Huset är besiktat av Anticimex 2023-09-27 och enligt är enligt utlåtande "ett friskt hus", protokoll finns.

ALLA BILDER

Omgivning

Det är lätt att förstå varför Framnäs är ett så eftertraktat bostadsområde. Att bo på här innebär cykelavstånd till stan och omtyckta förskolor och skolor i närområdet. Det innebär också närheten till Mälaren med småbåtshamnar och badstrand. Den vackra naturen i omgivningarna går inte heller av för hackor. Här har du möjlighet att skapa dig en bilfri vardag, då det är cykelavstånd till det mesta och bussarna går ofta.

ALLA BILDER

Entré/hall

Entré via altanen. Det slitstarka laminatgolvet löper vidare in i kök och sovrum/kontor. Ytterkläderna hänger du av dig innanför dörren eller i klädkammaren.

ALLA BILDER

Duschrum

Snyggt duschrum, renoverat 2020. Här finns dusch, toalett, tvättställskommod med spegelöverskåp. Våtrumsmatta på vägg och golv, fönster.

ALLA BILDER

Kök

Köket i sig är stort och utgör tillsammans med vardagsrummet härliga utrymmen att umgås i. För dig som har behov av ytterligare rum på entréplan finns möjlighet att dela av köket, precis som det var en gång i tiden. Köket har fint ljusflöde och här finns bra arbetsytor och gott om skåp och lådor. Barbordet passar lika bra för frukosten som till mingel. Utrustning; kyl/frys, hällspis, inbyggd mikro och spisfläkt.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet är ljust från fönster åt två väderstreck och ytorna räcker gott och väl till både soffhörna och matbord. Parkettgolv och dekorativ öppen spis (ej godkänd för eldning).

ALLA BILDER

Sovrum/Kontor

Sovrummet i entréplan rymmer en dubbelsäng men passar även bra som kontor.

ALLA BILDER

Källarvåning

Källarvåningen välkomnar dig ner på en lyxig mjuk textilmatta som fortsätter in på golvet i båda sovrummen. Hit kommer du via husets entré/hall om inte väljer den att gå in via den separata ingången från garagesidan. Förutom sovrummen finns ett helkaklat spabadrum, tvättstuga, groventré och ett matförråd i källaren.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Det stora, men också mysiga, sovrummet känns ombonat och den mjuka mattan är en fröjd för fötterna. Här finns en klädkammare.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Det här sovrummet är ett lite mindre rum och har golvvärme (vattenburen, kopparrör).

ALLA BILDER

Badrum/spa

Helkaklat badrum med lyxig känsla. Här finns hörnbadkar, toalett och tvättställskommod. Infällda spotlights i taket. Klinkergolv.

ALLA BILDER

Tvättstuga

Innanför badrummet finns tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och två garderober. På betonggolvet ligger en plastmatta med luftande mönster.

ALLA BILDER

Uteplatser

Uteplatser finns flera att välja på; verandan under tak eller någon av de plattsatta uteplatserna i väster och söder.

ALLA BILDER