SNABBFAKTA
ADRESS
Dragverksgatan 144
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
114 + 0 kvm
TOMTAREAL
425 kvm
BYGGÅR
1972
STARTPRIS
2 995 000kr
BUDGIVNING
Högsta bud

2 850 000kr

Budgivare 2

Vill du lägga ett bud är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Här sitter vi nästan jämt, även när det regnar är det mysigt"

Altan

Stor och trevlig altan som används flitigt under sommarhalvåret. Hit ut kommer du både från allrummet och från vardagsrummet.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet också stort och ljust precis som allrummet. De stora fönsterpartierna släpper in fint ljus. Här finns också en dörr till baksidan mot en öppen altan. Golvet är ljust laminatgolv och går i beige nyans.

ALLA BILDER

Allrum

Allrummet som är den mest centrala delen i huset är ljust och har stora fönsterpartier mot baksida och även innerglas mot vardagsrummet vilket får känslan av en öppen planlösningen. Golvet går i mörk nyans som köksdelen och sovrummet närmast köket. Väggarna är målade. Härifrån kommer du ut till en stor altan med tak.

ALLA BILDER

Köket

Köksdelen som är närmast allrummet har ljusa kökssnickerier från IKEA. Över diskbänken finns och vittrinskåp. Spishäll, spisfläkt, ugn i rostfritt, diskmaskin i rostfritt, kyl och frys också i rostfritt. Bra med förvaring. Ett städskåp. Fönsterpartier mot framsida.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Detta sovrum som tidigare nämnt har likadant golv som allrum och köksdelen, väggarna är målade. Fönster mot framsida.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Detta sovrum är kanske det största. Här får den stora sängen plats. Golvet är ljust och väggarna har tapet i olika färger och nyanser. Fönster på gavel i västläge.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Detta sovrum är omgjort från ursprunglig planlösning. Rummet är nu betydligt större. Ljust laminatgolv och ljusa väggar. Flera fönsterpartier mot baksidan gör att rummet blir ljusare.

ALLA BILDER

Sovrum 4

Sovrummet innanför vardagsrummet som idag är ett bibliotek kommer troligen bli ett sovrum för nästa ägare. Golvet är laminat och väggarna är målade. Fönster mot baksida.

ALLA BILDER

Entré

Huset välkomnar med många fönsterpartier mot framsidan. Inne möts man av en hall med klinkerliknande laminatgolv och målade väggar. Längst in mot allrummet finns två garderober.

ALLA BILDER

Duschrum

Även duschrummet är i anslutning till entrén. Här precis som badrummet finns klinkergolv och och kaklade väggar med olika färger och nyanser. Handfat, överskåp, WC och duschhörna. Spotlights i taket. Golvvärme finns.

ALLA BILDER

Badrum

Ljus färgsättning på kakel och klinker. Här är det lyxigt och skönt att kunna lägga sig i ett bad när det behagar. Handfat, överskåp, WC, badkar och ett vädringsfönster. Precis som i duschrummet finns det golvvärme.

ALLA BILDER

Tvättstuga

Tvättstugan som finns i anslutning till entrédörren är bra placerad då barnen kommer hem med blöta och leriga kläder. Golvet har våtrumsmatta och väggarna är målade. Här finns också tvättmaskin och torktumlare.

ALLA BILDER
"Grillar är något vi gör ofta"

Trädgården

Trädgården är tillräckligt stor för aktiviteter som studsmatta etc. Tomten är placerad mot allmänning vilket gör att den blir insynskyddad. Den fina grillen används flitigt.

ALLA BILDER