SNABBFAKTA
ADRESS
Första Kolonistigen 5
BOSTADSTYP
Fritidshus
ANTAL RUM
2 rum och kök
BO & BIYTA
30 + 0 kvm
TOMTAREAL
350 kvm
STARTPRIS
395 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
410 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

Altan

Trevlig och rymlig altan i direkt anslutning till entrén. Perfekt läge med eftermiddagssol.

ALLA BILDER

Entré

Ljus entré med ljusa golv och väggar som övriga ytskikt. Direkt vid sidan om köksmöblerna i vardagsrummet finns entré ut till altanen.

ALLA BILDER

Köket

Köket är raktfram från entrén. Här finns ugn/spis med två spisplattor. Kyl/frys finns i rostfritt -21. skåp för förvaring.

ALLA BILDER

Sovrum

Ett ljust och stort sovrum till vänster om kök och entré. Mattan på golvet kommer att tas bort och under den finns en korkmatta. Fönstret i sovrummet har spröjs och har ett glas i fönstret.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet är till höger om köket och entrén. Ett kompakt rum med fönster i tre väderstreck. Här får det plats med soffa och soffbord. Vid fönstret mot altanen får det plats ett köksbord med stolar.

ALLA BILDER

Trädgården

Trädgården är uppvuxen med träd och bärbuskar. Pallkragar med växligheter. Växthuset är inte äldre än ett år, uppsatt -21.

ALLA BILDER

Förråd

Här förvarar du dina redskap. Direkt innanför dörren finns en Porta Potti som inte har används på länge. Säljaren utnyttjar gemesamma byggnaden för dusch- och toalettbesök.

ALLA BILDER

Huset

Huset är trevligt med fasad av trä och fönster med 1-2 glas. Luckan till vinden finns på gaveln av huset, fönster på andra gaveln.

ALLA BILDER

Området

Hälla koloniområde är ett bilfritt med mysiga grusvägar. Gemensam parkering finns och gemensam byggnad för dusch, damtoalett och herrtoalett.

ALLA BILDER