SNABBFAKTA
ADRESS
Valsverksgatan 4B
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
100.3 + 0 kvm
STARTPRIS
1 995 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
2 250 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Vi gillar verkligen den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, och anslutningen till balkongen"

Vardagsrum

Med den öppna planlösningen mellan vardagsrum, matplats och kök finns det plats för många matgäster. Trevliga fönsterpartier i två väderstreck och stora fönster mot balkongen. Som tidigare nämnts, finns ett trevligt fönster till sovrummet.

ALLA BILDER
"Ljust, i en snygg grå nyans. Alla tänkbara vitvaror finns. Har ni sett att ugnen är från SMEG?"

Köket

Ljust och fint kök som känns som nytt. Kökssnickerierna går i grå nyans. Här finns alla tänkbara vitvaror. Kyl/frys -21, induktionshäll och spisfläkt. Den fina ugnen kommer från SMEG. Trevlig öppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Härifrån matplatsen är utgången till den härliga balkongen. Kök renoverat -17.

ALLA BILDER

Entré

En trevlig och ljus hall med garderob. Väggarna är målade och golvet är, precis som övriga rum i lägenheten, ljusa. Till vänster ligger badrummet. Innerhallen sträcker sig från entrén till sovrum 2 och 3 och duschrummet. Hallen är ljus. Här finns inkommande fiber som dessutom är vidare draget till el-centralen.

ALLA BILDER

Badrum

Badrummet är rymligt och det finns också ett duschrum. Skönt, eftersom du kommer att tillbringa en del tid här vid tvättmaskinen och torktumlaren, när kläderna ska bli rena och torra. Golvet har våtrumsmatta och väggarna har våtrumstapet. Här finns bubbelbadkar för sköna stunder, tvättställskommod, överskåp med spegeldörrar och spotlights, toalett och handdukstork.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Detta stora sovrum är svårt att säga om det är störst med blotta ögat. Sovrummet har däremot en inbyggd garderob med tre skjutdörrar och en heltäckningsmatta. Väggarna är målade. En trevlig detalj är att det är ett litet fönster mot vardagsrummet.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Detta sovrum ligger vägg i vägg med köket. Det är också rymligt och stort. Det finns en inbyggd garderob och rummet är ljust. Lite golv saknas under sängen som finns i rummet. Fönstret vetter i samma väderstreck som balkongen, sydvästläge.

ALLA BILDER

Duschrum

Rymligt duschrum, duschhörna med glaspartier, fint handfat med kommod, spegel och WC. Väggarna är ljusa med vita kakelplattor. Badrummet renoverades -17.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Även detta sovrum är stort och rymligt. Det är också ljust. Fönstret vetter som sovrum 1, mot entrésidan.

ALLA BILDER

Föreningen

En stabil förening med 8 lägenheter, 2 lägenheter per trapphus. 8 parkeringsplatser finns att hyra, 150 kr/mån. Källare med bland annat tvättstuga, förråd bastu och cykelförvaring. Föreningen har vindsförråd till sina medlemmar.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Valsverket 4
Antal lägenheter
8
Mäklaren informerar
  Förråd på vinden om ca 30 kvm.
  Förråd i källaren inredd som hobbyrum och kontor.
  Tvättstuga i källaren.
  Bastu i källaren.
  Kök renoverat 2017. Vitvaror från -17, utom kyl/frys som är från -21.
  Duschrum helrenoverat -17, helkaklat.
  Badrum delvis renoverat -17, bubbelbadkar -17, WC, handfat med kommod samt handdukstork. Torktumlare och tvättmaskin -19.
  Omfattande förändringar i lägenheten utfördes -17, 3 stycken invändiga fönster. Samtiliga ytskikt och lister målades -19 inkl. toaletten, elen som tidigare var ojordad drogs om med nya uttag och knappar i hela lägenheten.
  Balkong totalrenoverad -19 och målad -20.
  Parkering finns ledigt, 150 kr/mån.
Jonas Westberg