SNABBFAKTA
ADRESS
Skjutbanegatan 17E
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
2 rum och kök
BO & BIYTA
55.8 + 0 kvm
BYGGÅR
1959
STARTPRIS
1 095 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
1 165 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

Entré

Här finns redan bra förvaring men önskar du fler garderober finns det plats då hallen är rymlig. Idag finns en inbyggd garderob och en fristående dubbelgarderob med skjutdörrar. Golvet är fint och väggarna är ljusmålade.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Här får de ljusa väggarna förstärkning från spotlights i taket. Förutom soffgrupp får du och plats med hemmakontoret eller favoritfåtöljen.

ALLA BILDER

Köket

Inte bara praktiskt, köket är även ljust och fint med vita högblanka fronter. Här får ett köksbord plats utan att det känns trångt. Med den inglasade balkongen i direkt anslutning till köket är det lätt att hamna där medan maten står på spisen. Köket har också spis med häll, spisfläkt i rostfritt, inbyggd miro och ugn i rostfritt samt diskmaskin. Bra med förvaring.

ALLA BILDER
"Direkt anslutning mellan kök och inglasad balkong är inte helt fel"

Balkong

På inglasade balkongen kan du njuta du av solen större delen av dagen. Blir solstrålarna för starka så är det enkelt att dra ner persiennerna.

ALLA BILDER

Duschrum

Det gamla duschrummet har lämnat plats för det nya med kakel på väggar och klinker på golv. Här finns också handfat med kommod, spegel, WC och duschhörna. Det är också förberett med el för tvättmaskin. En liten lyxdetalj är infällda spotlights i taket.

ALLA BILDER

Sovrum

Innanför vardagsrummet finns sovrummet. Ljust golv och ljusa väggar.

ALLA BILDER

Föreningen

Föreningen är stabil. Föreningen har taigt beslut om utbyggnad av parkeringsplatser, uppförande av miljöbod samt borttagande av lekplats på baksidan. Hyreslägenhet finns för uthyrning, 75 kr/natt. Tvättstuga med webbokning. Bastu, dusch och lounge finns i källaren.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Västhaga nr 6
Mäklaren informerar
  Kabel-TV ingår i månadsavgiften
  Bredband med fiber indraget till lägenheten
  Ekonomisk och administrativ förvaltare är MBF
  P-plats utan el, kö via förening
  Tvättstuga finns i källaren
  Bastu finns i källaren
Jonas Westberg