SNABBFAKTA
ADRESS
Rekylgatan 4
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
1 rum och kök
BO & BIYTA
36.5 + 0 kvm
BYGGÅR
1960-1964
STARTPRIS
750 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
760 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Här uppe är det fri utsikt och ingen insyn, så skönt"

Köket

Inte bara praktiskt, köket är även helt nytt och snyggt med vita fronter. Här får ett köksbord plats utan att det känns trångt. Ställ en spegel i fönstret så kan du kasta ett öga på domkyrkan samtidigt som äggen steks på andra sidan också. Induktionshäll, spisfläkt i rostfritt, kombi kyl/frys i rostfritt, integrerad diskmaskin och i micro som kommer att bytas ut mot en ny mer passande modell.

ALLA BILDER

Entré

En ljus och välkomnande hall med garderober efter högra väggen för avhängning eller annan förvaring. Ställ ett vackert sideboard i bortre delen som denna fina lägenhet har för att göra hallen ännu mera välkomnade.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Isolerglasfönster i 2-glas som bjuder på en utsikt som du inte är van vid. När du går fram till fönstret och vänder blicken till vänster mot city ser du faktiskt domkyrkan över takåsarna. Lägenheten är ljus med eftermiddagssolens strålar. Golvytan är rymlig och nylagd precis som övriga golv, och är naturligtvis det största rummet i hemmet med många olika möjligheter att möblera. Här är det dina behov och önskemål som får bestämma.

ALLA BILDER

Badrum

Både golv och väggar är helkaklade i stilrena färger. Ytskikten är näst intill nyare än senaste tillagade maten. Handfat med kommod, överskåp med spegeldörrar, sidoskåp, WC och duschhörna med glaspartier.

ALLA BILDER

Föreningen

Brf Rekylen är stor och stabil, värnar om sina medlemmar i ett trivsamt område. Parkeringsplatserna på gården tillhör föreningen och tilldelas genom ett separat kösystem. Är du en cykelmänniska finns det bra med utrymmen för förvaring av ditt åkdon.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Rekylen
Antal lägenheter
531
TV och bredband
Kabel-TV och Bredband via Comhem ingår i avgiften.
Kabel-TV med grundutbud (8 valbara favoriter), Bredband 100/10 Mbit/s samt fast telefoni Bas (även detta via ComHem) ingår i månadsavgiften. Man kan även välja annan leverantör via Stadsnätet med eget abonnemang.
Renoveringar utförda och planerade
Se föreningens hemsida: www.rekylen.se
Mäklaren informerar
  Den som varken har ork eller pengar för att renovera själv har nu ett ypperligt tillfälle att förvärva en lägenhet i tipp topp. Tryter orken finns möjlighet att köpa vissa utvalda möbler i lägenheten.
  Micron som finns med på bild i köket kommer att bytas ut till en ny och mer passande modell.
  Styrelsen för BRF Rekylen i Västerås godkänner inte överlåtelser av Bostadsrätter med nyligen renoverade kök och/eller badrum om inte Säljaren kan uppvisa ett giltigt tillstånd från Styrelsen för utförda renoveringar (regleras i stadgarna §38 och §48) samt giltiga certifikat från de som utfört arbetet eller intyg från en auktoriserad besiktningsman att renoveringarna är utförda på ett fackmannamässigt sätt enligt gällande branschorganisationers regelverk.
  Ekonomisk och administrativ förvaltare är MARK.
  Styrelsen har en månad på sig för att godkänna ett överlåtelseavtal.
  Andrahandsuthyrning måste ansökas om och godkännas av styrelsen.
  Tvättstuga i källaren
  Föreningen har en egen hemsida: www.rekylen.se