SNABBFAKTA
ADRESS
Nicksborgsvägen 6B
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
112 + 0 kvm
BYGGÅR
2017
SLUTGILTIGT PRIS
3 350 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Fastighetsmäklare/Cert. Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

Huset

Här bor ni i radhus i bostadsrättsform, där yttre underhåll ingår i avgiften. Fasaden har vitmålad träpanel, och inne är väggarna målade i varmgrå nyanser. På golven i alla rum ligger parkett. Två kaklade badrum finns, varav ett med badkar och tvättpelare. Golvvärme i hela entréplan och radiatorer på övervåningen. Plats för två bilar på uppfarten.

ALLA BILDER

Uteplatser

Här finns inte bara en uteplats att välja på. Den charmiga täppan eller den stora balkongen på framsidan. Eller den solvarma altanen med trätrall på baksidan. Stenplattorna på framsidan är omlagda nyligen och gräsmattan alldeles sprillans ny, kantade av odlingslådor och en doftande lavendelrabatt. Här kan du starta dagen med frukost i gyllene morgonljuset på framsidan, för att sedan flytta över till baksidans altan om du vill ha sol resten av dagen. Lockar svalkande skugga mer så stannar du nog gärna kvar på framsidan, eller slår dig ner på balkongen.

ALLA BILDER

Området

Barkarö är ett av Västerås mest eftertraktade områdena för barnfamiljer. Barnen har i princip allt utanför dörren såsom förskolor, skolor och lekytor. Dessutom finns gott om barn att leka med. I Barkarö finns en handelsträdgård med café. Till golfbanan är det gångavstånd och numera finns även padelbana utomhus. Under senare tid har även food trucks hittat hit vissa kvällar i veckan, ett uppskattat inslag. En fin cykelutflykt kan vara en tur till Askövikens naturreservat eller någon av närliggande badplatser.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Nicksborg 1
Antal lägenheter
10
TV och bredband
Bredband via Fibra, boende tecknar eget tv- och bredbandsabonnemang
Renoveringar utförda och planerade
OVK (obl ventilationskontroll) har utförts under året
Allmänt om föreningen
Föreningen är fastigheten Barkaröby 8:2 och adresserna är Nicksborgsvägen 6A-E samt 8A-E. Föreningen ingår i Nicksborgsvägens samfällighetsförening.
Mäklaren informerar
    Vattenburen golvvärme på entréplan, vattenburna radiatorer på övre plan. Fjärrvärme.
    Avgifterna till föreningen har varit oförändrade genom åren och inga planer finns på höjningar i närtid heller.
Gunilla Hedman